SAPHO Treos Rockstone doska 148x44, 5cm 61006
SAPHO Treos Rockstone doska 148x44, 5cm 61006 SAPHO Treos Rockstone doska 148x44, 5cm 61006

SAPHO Treos Rockstone doska 148x44, 5cm 61006

SAPHO Treos Rockstone doska 148x44, 5cm 61006 Stavebnicový systém Treos ponúka rad možností pre vytvorenie originálneho kúpeľňového interiéru podľa predstáv každého zákazníka. Základné prvky inš... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SAPHO
Model: 61006

Popis

SAPHO Treos Rockstone doska 148x44, 5cm 61006

Stavebnicový systém Treos ponúka rad možností pre vytvorenie originálneho kúpeľňového interiéru podľa predstáv každého zákazníka. Základné prvky inšpirujú ku kreatívnemu návrhu unikátnej zostavy presne podľa konkréních potrieb. Pre inšpiráciu sme Vám pripravili niekoľko variant, stačí si len vybrať farbu dosky a skriniek. Kombinujte širokú škálu farieb alebo dekorov dreva podľa našich vzorkoovníků. Popustite uzdu svojej fantázii.

POZOR: umývadlo je nutné objednať samostatne!

Rockstone doska 148x44, 5cm
Farba: je nutné špecifikovať podľa vzorkovníka: www.koupelnovy-nabytek.eu/barevna-provedeni.php
Materiál: Rockstone
Pre objednanie je nutné špecifikovať umiestnenie otvoru pre odpadový sifón prípadne pre stojankovú batériu

Umelá doska Rockstone je vyrobená z masívneho homogénneho materiálu o hrúbke 13 mm, ktorý sa vyrába zo zmesi přírodníko kameňa a akrylátu.

ROCKSTONE má homogénny pevný povrch pre mnoho použitie, takže je ideálny ako povrchový materiál v domácnosti, ale je tiež široko používaný pre komerčné účely pre výrobu elegantných pultov a pracovných dosiek. Rozmanitosť farieb a textúr umožňuje kombináciu s inými materiálmi pre dokonalú harmóniu s nábytkom, maľbou alebo obklady vo vašom domove. Denná starostlivosť je veľmi jednoduchá a vždy udržuje povrch v čistote. Škrabance možno ľahko odstrániť pomocou mäkkých čistiacich prostriedkov a znovu tak obnoviť lesk povrchu. Ďalej je ROCKSTONE jednoliaty, neporézny a kompaktný materiál. Vyniká odolnosťou proti škvrnám a je, nenasiakavý. U bezšvových spojov preto nie je nikde miesto pre baktérie a prach.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk