Vodomer domový GMDX DN 32, 5/4 ", suchobežný
Vodomer domový GMDX DN 32, 5/4 ", suchobežný Vodomer domový GMDX DN 32, 5/4 ", suchobežný Vodomer domový GMDX DN 32, 5/4 ", suchobežný Vodomer domový GMDX DN 32, 5/4 ", suchobežný

Vodomer domový GMDX DN 32, 5/4 ", suchobežný

Vodomer určený na meranie spotreby množstva pitnej a úžitkovej vody do maximálnej teploty 40 °C a pre pracovný tlak PN 16. Vhodný pre použitie v prevádzke so zlou kvalitou vody.Vyznačuje sa spoľa... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BMETERS
Model: GMDX/SV54

Popis

Vodomer určený na meranie spotreby množstva pitnej a úžitkovej vody do maximálnej teploty 40 °C a pre pracovný tlak PN 16. Vhodný pre použitie v prevádzke so zlou kvalitou vody.Vyznačuje sa spoľahlivosťou, odolnosťou voči zlej kvalite vody a bezhlučnou prevádzkou. Zaručuje spokojnosť dodávateľov vody i konečných zákazníkov.

Vodomer typ 420 má vysokú odolnosť voči korózii, voči vplyvu efektu vodného kladiva, voči tlaku a nárazom - hlava vodomeru je vyrobená z vysokokvalitnej zliatiny medi a ochranné sklo počítadla je vyrobené z polykarbonátu skla s dostatočnou hrúbkou. Plastové komponenty vstupujúce do meracieho mechanizmu sú vyrobené z vysokokvalitných polymérov a konštruované v zmysle splnenia požiadavky zabezpečenia meracích parametrov i pri nízkych prietokoch. Lopatkové koleso je uložené v safírových ložiskách zabraňujúcich opotrebovaniu čapu. Povrchová úprava zabezpečuje ochranu proti usadzovaniu nečistôt. Dvojnásobná filtrácia pretekajúceho média (sitko vo vstupnom kanáli a sitko meracej komory) zabezpečuje dokonalú ochranu meracieho mechanizmu a počítacieho strojčeka voči vniknutiu prípadných nečistôt nachádzajúcich sa vo vode.

Technické parametre:

- priemer pripojovacieho závitu: DN 32 (mm)
- maximálna teplota vody: 40 (°C)
- maximálny pracovný tlak: 16 (bar)
- menovitý prietok Qn: 6 (m3/hod)
- stavebná dĺžka L: 260 (mm)
- šírka D: 103 (mm)
- celková výška H: 135 (mm)
- pripojovacie nástavce závitové - 6/4"

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk