Persil Expert Regular Prací prášok 1,6 kg PO EXPIRÁCII
Persil Expert Regular Prací prášok 1,6 kg PO EXPIRÁCII

Persil Expert Regular Prací prášok 1,6 kg PO EXPIRÁCII

Persil Expert Regular Prací prášok 1,6 kg Univerzálny prací prostriedok na biele a stálofarebné prádlo vhodný pre všetky druhy práčok a na ručné pranie. Neobsahuje fosfáty. Nepoužívajte na vlnen... Zobraziť celý popis »


Model: 0064410825

Popis

Persil Expert Regular Prací prášok 1,6 kg

Univerzálny prací prostriedok na biele a stálofarebné prádlo vhodný pre všetky druhy práčok a na ručné pranie. Neobsahuje fosfáty. Nepoužívajte na vlnené a hodvábne tkaniny.
Vďaka novej receptúre odstráni Persil Expert aj tie najodolnejšie škvrny. Pre ešte lepší účinok pri odstraňovaní škvŕn je v receptúre obsiahnutý nový enzým v podobe kapsúl s tekutým odstraňovačom škvŕn. Kapsule sa uvoľní už na začiatku pracieho cyklu a začnú tak okamžite pôsobiť priamo na škvrnu. Pre ešte väčší účinok pri odstraňovaní škvŕn sú v receptúre nového prášku Persil Expert obsiahnuté kapsuly s tekutým odstraňovačom škvŕn.

Inovované zloženie prostriedku Persil Expert sa vyznačuje nielen vysokou účinnosťou, ale aj koncentráciou. To prináša spotrebiteľom isté výhody. Väčšia koncentrácia znamená o 20% menšie balenie. Umožňuje to vyprať rovnaké množstvo bielizne ako predtým aj napriek tomu, že obsahuje menej pracieho prostriedku. Napríklad 4,8 kg balenie nového Persilu Expert vystačí na 60 dávok, zatiaľ čo predtým bolo na rovnaké množstvo bielizne treba 6 kg pracieho prostriedku. Zníženie objemu a hmotnosti balenia sa tiež ľahšie prenáša, skladuje a vytvára i menej odpadu.

Unikátna nová receptúra pracieho prostriedku Persil Expert obsahuje vysoko účinný tekutý odstraňovač škvŕn. Ten sa vďaka novej technológii podarilo uzamknúť do malých mikro-kapslí pre dosiahnutie ešte väčšej výkonnosti pri odstraňovaní škvŕn. Mikro-kapsule priľne priamo na škvrnách, kde začínajú pôsobiť od prvých okamihov pracieho programu.

Upozornenie: Skladujte mimo dosahu detí. Zabráňte kontaktu s očami. Pri zasiahnutí očí dôkladne vypláchnite vodou. Po použití si opláchnite a osušte ruky. Ľudia s citlivou alebo poškodenou pokožkou by sa mali vyvarovať dlhšieho kontaktu s výrobkom. Nekonzumujte. Pri požití vyhľadajte lekársku pomoc. Skladujte na suchom a chladnom mieste. Spotrebujte do 3 rokov od dátumu výrobku uvedeného na obale.

Zloženie: 5-15% aniónové povrchovo aktívne látky

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk