Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 ZLATÁ
Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 ZLATÁ Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 ZLATÁ

Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 ZLATÁ

Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie Korado KORALUX LINEAR Classic-M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 FARBA Gold Rúrkové vykurovacie telesá KORALUX LINEAR CLASSIC - M sú v... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KORADO
Model: KLC-150075-00M42

Popis

Korado KORALUX LINEAR Classic M rúrkové vykurovacie Korado KORALUX LINEAR Classic-M rúrkové vykurovacie teleso KLCM 1500.750 FARBA Gold

Rúrkové vykurovacie telesá KORALUX LINEAR CLASSIC - M sú vyrobené z uzavretých oceľových profilov s prierezom v tvare "D" a rovných profilov s kruhovým prierezom. Spodné stredové pripojenie s pripojovacou roztečou 50 mm. Vykurovacie telesá sú dodávané so sadou pre upevnenie na stenu vrátane odvzdušňovacie a zaslepovacie zátky.

parametre:
Výška: 1500 mm
Dĺžka: 750 mm
Hĺbka: 30 mm
Oceľové trubky: priemer 20 mm
Oceľový profil: 40 × 30 mm
Vodný objem telesa: 8,0 l
Pripojovacie rozteč: 50 mm
Pripojovací závit: 6 × G1 / 2 "vnútorný
Najvyšší prípustný prevádzkový pretlak: 1,0 MPa
Skúšobný pretlak: 1,3 MPa
Najvyššia prípustná prevádzková teplota: 110 ° C
Pripojenie vykurovacieho telesa: spodné stredové
Menovitý tepelný výkon: (75/65/20 ° C) 919 W
Prevedenie: GOLD zlatá farba č. 42
Možno ich tiež použiť pre kombinované vykurovanie.

Vykurovacie telesá KORALUX sú ponúkané v základnom farebnom prevedení biela RAL 9016 a na objednávku podľa vzorkovníka z ďalších 21 farebných odtieňoch.

Pre pripojenie vykurovacieho telesa je možné použiť integrovanú armatúru HM dodávanú vrátane termostatické hlavice:
ARMATÚRA HM je špeciálne vyvinutá pre pripojenie doskových vykurovacích telies RADIK MM tj. Vykurovacieho telesa bez ventilu so spodným pripojením s odstupom 50 mm. S výhodou ju možno tiež použiť pre všetky ďalšie vykurovacie telesá KORALUX a KORATHERM sa rovnakým spôsobom pripojenia na vykurovaciu sústavu. Ide o integrovanú armatúru tj. V tele armatúry je integrovaný ventil a regulačné uzatváracie skrutkovania a možno teda odpojiť vykurovacie teleso od vykurovacej sústavy bez prerušenia prevádzky. Armatúra umožňuje prednastavenie prietoku vykurovacím telesom,
jeho uzavretie na vstupe i výstupe a vďaka termostatické hlavici reguláciu tepelného výkonu vykurovacieho telesa v závislosti od teploty vo vykurovanej miestnosti. Stupeň prednastavenia je daný
počtom otáčok kolky regulačného šróbenia z polohy "uzavreté". Prednastavenie regulačného stupňa je reprodukovateľné tj. Pri uzatvorení prietoku a následnom otvorení nedôjde k zmene v nastavení regulačného stupňa.

Rúrkové vykurovacie telesá KORALUX sú určené predovšetkým na vykurovanie kúpeľní, WC, kuchýň a miestností s podobným charakterom. Moderná konštrukcia umožňuje dokonalé využitie priestoru interiérov a výber farebných odtieňov spĺňa požiadavku na ich farebné vyváženie.

Vďaka svojej konštrukcii sú použiteľné v teplovodných vykurovacích sústavách s núteným i samotiažnym obehom teplonosnej látky, ktorej najvyššia prípustná teplota je nižšia ako 110 ° C. Vlastnosti teplonosnej látky musí byť v súlade s normou STN 07 7401.

 ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk