ALVEUS CUBO 50 drez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato
ALVEUS CUBO 50 drez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato ALVEUS CUBO 50 drez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato ALVEUS CUBO 50 drez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato ALVEUS CUBO 50 drez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato

ALVEUS CUBO 50 drez Algranit, 780 x 500 mm, macchiato

Rozmer skrinky: 800 mm Rozmer vaničky: 425 x 430 x 205 mm, 245 x 430 x 205 mm Verzia: univerzálna Štruktúra povrchu: ALGRANIT - obsahuje 70 % častíc žuly spojených dohromady vysoko kvalitným živi... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ALVEUS
Model: Cubo50-56

Popis

Rozmer skrinky: 800 mm
Rozmer vaničky: 425 x 430 x 205 mm, 245 x 430 x 205 mm
Verzia: univerzálna
Štruktúra povrchu: ALGRANIT - obsahuje 70 % častíc žuly spojených dohromady vysoko kvalitným živicovým polymérom, aby bolo dosiahnuté vysokej pevnosti a odolnosti proti teplotám až do 280 st.C, drezy sa môžu pochváliť vynikajúcou odolnosti preto poškriabaniu a nárazu, uhladený povrch zaisťuje jednoduchosť údržby čistoty od špiny, škvŕn a vodného kameňa.
Príslušenstvo v cene: drez, pop - up sifón
Farba: 56 - macchiato

Kuchynské drezy Cubo sa charakterizujú moderným a minimalistickým dizajnom . Sú vyrobené z vysoko kvalitného kompozitu Algranit a môžete si vybrať z ôsmich rôznych modelov a radu farieb . Hlboké vaničky ( veľká vanička hlboká až do 230mm , malá vanička hlboká až do 151mm ) zaručujú vysokú úroveň funkčnosti a v kombinácii so štýlovými malými rádiusy tvorí zväčšenou kapacitu .

Drezy Cubo sa pýši prostými líniami a uhladeným povrchom , čo umožňuje jednoduchú údržbu čistoty a hygieny . Doplnky , ktoré perfektne zodpovedajú tvaru drezu , budú tiež pomôckou v kuchyni . Buková doska na krájanie je opatrne navrhnutá a extrémne funkčné . Okrem drevenej dosky , drez má tiež nerezové odkvapkávacej misky . Môžete si vybrať medzi hlbší a plytší miskou a používať na odkvapkávanie umytých hrnčekov , pohárov , alebo pre čistenie zeleniny alebo ovocia . Malé rádiusy v kombinácii s výbornou hĺbkou vaničky zväčšujú kapacitu drezu . Buková doska na krájanie a iné doplnky dodajú funkčnosť a pohodlie . Vysoko kvalitný kompozitný materiál v rôznych farbách zaručuje celkovú harmóniu s farebnou paletou vašej kuchyne a tiež jednoduchú údržbu .

Čistenie a starostlivosť o Algranitové drezy
Starostlivosť je jednoduchá . Drez má byť čistený obvyklými tekutými kuchynskými čistiacimi prostriedkami alebo veľmi jemne drsnými detergenty vhodnými pre čistenie nerezových hrncov .
Každodenné škvrny , zaschnuté zvyšky vody a nečistoty ( zbytky sedimentov po umývaní ) by mali byť jednoducho spláchnuté a zmyl čistou vodou a utretie dočista mäkkou a suchou handrou .
Toto by malo byť podané po každom použití drezu a potom budeme mať istotu , že minerály obsiahnuté vo vode nebudú zostávať na povrchu drezu .

Džúsy , káva , čaj a podobné škvrny alebo mastnoty by mali byť ihneď vyčistené a odstranite tekutým čističom a jemnou hubkou , potom opláchnuť čistou vodou .
Škvrny od farieb na vodnom základu či atramentu by mali byť ihnet očistené handričkou namočenou do roztoku alkoholu a opäť opláchnuté čistou vodou .

Skriňa od vodného kameňa môžu byť odstránené použitím 9 % koncentrátu octu , nanesením na dotknutú plochu , ponechať pôsobiť niekoľko minút , potom opäť opláchnuť celý povrch čistou vodou a vytrieť dosucha handričkou .

Nikdy nepoužívajte na čistenie drsné abrazíva alebo drôtenky , ktoré môžu poškodiť povrch drezu .
Drez nesmie byť vystavený pôsobeniu silných chemikálií ako :
- Kyseliny alebo lúhy s vyššou koncentráciou ako 10 %
- Silné čističe obsahujúce viac ako 5 % aktívnej látky
- Odlakovače
- Rozpúšťadlá
- Čističe na rúru
Ak by k takému kontaktu došlo , rýchlo umyte dôkladne povrch čistou vodou . Materiál drezu je tepelne viac odolný ako iné podobné materiály .

Aj napriek tomu by ste nemali na drez odkladať kuchynský riad akonáhle ho zložíte zo sporáka alebo vytiahnete z rúry ( horúce Paňč , hrnce , .. ) .
Nechajte tiecť studenú vodu z kohútika , keď do drezu vylievate vriacou či horúcou vodu . Nekrájajte alebo nekoste priamo na povrchu drezu .

Záručné podmienky :
Záručná doba je 5 rokov a vzťahuje sa na kuchynské drezy značky ALVEUS s účinnosťou odo dňa maloobchodného predaja .
Záruka sa vzťahuje na všetky vady vzniknuté vo výrobnom procese alebo v samotnom materiáli výrobku .
Podmienkou platnosti záruky a reklamácie je riadne a úplne vyplnený záručný list a faktúra s jasnou informáciu o dátume a mieste nákupu .
Záruka sa nevzťahuje na vady , pokiaľ užívateľ nepostupoval podľa pokynov pre inštaláciu , používanie , čistenie a údržba .
Záruka sa nevzťahuje na škody spôsobené nesprávnou inštaláciou alebo neodbornou opravou , nedbanlivosti , poškodenie zapríčinené nevhodnou údržbou a čistením . Mechanické poškodenie , poškrabaniu povrchu, vodný kameň a bežné opotrebenie nemôže byť považované za reklamáciu .

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk