REMS Mini - Press ACC Li - Ion Basic - Pack akumulátorový radiálny lis 578012
REMS Mini - Press ACC Li - Ion Basic - Pack akumulátorový radiálny lis 578012 REMS Mini - Press ACC Li - Ion Basic - Pack akumulátorový radiálny lis 578012

REMS Mini - Press ACC Li - Ion Basic - Pack akumulátorový radiálny lis 578012

REMS Mini - Press ACC Li - Ion Basic - Pack akumulátorový radiálny lis 578012 REMS Mini - Press ACC Li - Ion Basic - Pack . Akumulátorový radiálny lis s núteným chodom na výrobu lisovaných spojo... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 578012

Popis

REMS Mini - Press ACC Li - Ion Basic - Pack akumulátorový radiálny lis 578012

REMS Mini - Press ACC Li - Ion Basic - Pack . Akumulátorový radiálny lis s núteným chodom na výrobu lisovaných spojov priemer 10-40 mm . Pre pohon lisovacích klieští REMS Mini . Otočné uchytenie lisovacích klieští s automatickým zaistením . Elektrohydraulický pohon s akumulátorovým motorom 14,4 V , 420 W , s vysokou ťažnou silou , robustnou planétovou prevodovkou , mimoosým piestovým čerpadlom a kompaktným vysokovýkonným hydraulickým systémom , bezpečnostný spínač . Akumulátor Li - Ion 14,4 V , 1,6 Ah , rýchlonabíjačka Li-Ion/Ni-Cd 230 V , 50-60 Hz , 65 W.

V pevnom kufri z oceľového plechu .

REMS - na špičke technického pokroku .
Vývoj nie je nikdy ukončený . Od svojho založenia v roku 1909 vyvíja REMS výrobky pre opracovanie trubiek , predovšetkým pre inštalatérov a kúrenárov . Najskôr ručné náradie , potom nasledovali stroje a elektronáradia . Požiadavka zakladateľa firmy pána Christiana Follo " REMS musí byť lepší " bola stále meradlom všetkého rokovaní . Dnes je REMS jedným z popredných výrobcov strojov a náradia pre opracovanie rúrok . Vývojoví inžinieri REMS majú presvedčivé , správny smer ukazujúci nápady , ktoré uľahčujú všedný deň inštalatérov - profesionálov . Zohľadňujú všetky zásadné požiadavky a využívajú rozsiahle praktické skúsenosti . Experti zo všetkých odborov podnikania sa starajú o to , aby každá možnosť vylepšenia bola zahrnutá do nového vývoja . Takto vznikajú perfektné nástroje a náradie pre tvrdé nasadenie na stavenisku . Výrobky REMS sú na základe svojej pokrokovej inovatívne techniky a vďaka vysokej úrovni kvality používané na celom svete a vysoko cenené . Z toho profituje obchodník aj užívateľ . Firme REMS sa prostredníctvom inovatívnych výrobkov neustále darí držať na vrchole technického pokroku . To podčiarkuje mnoho tuzemských a zahraničných patentov .

 ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk