EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150
EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150 EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150 EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150 EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150 EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150

EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150

EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150 Krbová vložka na pelety Pellet blok je určená na vykurovanie objektu pomocou teplého vzduchu ohrievaného v teplovzdušnom výmenníku. Výkon vlo... Zobraziť celý popis »


Model: 656150

Popis

EDILKAMIN PELLET-Blok krbová vložka na pelety 656150

Krbová vložka na pelety Pellet blok je určená na vykurovanie objektu pomocou teplého vzduchu ohrievaného v teplovzdušnom výmenníku. Výkon vložky je max 15 kw, odovzdaného prostredníctvom cirkulačného ventilátora, sálaním cez sklo ohniska a tepelným prúdením vzduchu medzi plášťom vložky. Vložka umožňuje odviesť až 100% vyrobeného teplého vzduchu do susedných miestností.

Ohnisko Ecokeram, dno ohniska liatina.
Zásobník na pelety ľahko dostupný aj počas prevádzky.
Príprava na ovládanie cez telefón, automatické zapaľovanie a zhasínanie s týždenným časovačom. Možnosť kanalizácie vzduchu do 2 miestností.
Pre automatické ovládanie spaľovanie peliet.
Diaľkové ovládanie s displejom 40x40 v cene.
3-systémový inovatívny keramický horák s katalyzátorom.
Systém riadeného spaľovania LEONARDO.

Technické parametre
Výkon celkový: 4,7 / 15 kW
Nádrž: 38 kg
Autonómia min / max: 10,5 / 35 h
Výkon: 93,9%
Dymovod priemer: 80 mm
Rozmery (vxšxh): 1120x700x720 mm
Externý prívod vzduchu: 200 cm 2
Vykurovaný priestor: 390 m3
Hmotnosť: 231kg
Spotreba paliva: 1/3, 3 kg / h

Voliteľná obstavba pre stavbu krbu: FAIR, GRACE.

3-systémový inovovaný keramický horák s katalyzátorom zvyšujúcou teplotu spaľovania garantuje vyššiu účinnosť a významne znižuje emisie do ovzdušia.

Systém LEONARDO ® umožňuje optimálne fungovanie kachlí vďaka dvom čidlám, ktorá zaznamenávajú hodnotu tlaku v spaľovacej komore a teplotu dymu. Zaznamenávanie a následná optimalizácia týchto dvoch parametrov prebieha neustále, aby bolo možné fungovanie kachieľ v prípade akéhokoľvek problému okamžite upraviť.

Vďaka systému LEONARDO ® dochádza ku konštantnému spaľovaniu a automatickej regulácii ťahu na základe vlastností dymovodu (ohybov, dĺžky, tvaru, priemeru atď) a podmienok prostredia (vietor, vlhkosť, atmosférický tlak, inštalácie pece vo veľkej nadmorskej výške, atď). Dymovod musí byť v súlade s predpismi a pokynmi uvedenými v návode.

Systém LEONARDO ® je tiež schopný rozpoznať typ peliet a automaticky upraviť ich dodávania tak, aby bola neustále zabezpečená požadovaná úroveň spaľovania (používajte drevené pelety s priemerom približne 6 mm).

EDILKAMIN
Edilkamin je najväčšia európska firma v oblasti výroby krbov a kachlí. Vďaka maximálnej pozornosti venovanej kvalite výrobkov môže firma Edilkamin zaručiť ich maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť a pochváliť sa uznávanými certifikátmi.
                               
ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk