KRATKI Biokrb MAY TÜV
KRATKI Biokrb MAY TÜV KRATKI Biokrb MAY TÜV KRATKI Biokrb MAY TÜV

KRATKI Biokrb MAY TÜV

Biokrb May je dokolane imitáciou klasického krbu s kvapkou moderny. Hodí sa ako do obývacej izby u Vás doma tak na komerčné miesta akými sú reštaurácie, vstupné haly, salóniky atď. Tento biokrb s... Zobraziť celý popis »


Model: MAY/TUV

Podobné produkty

Popis

Biokrb May je dokolane imitáciou klasického krbu s kvapkou moderny. Hodí sa ako do obývacej izby u Vás doma tak na komerčné miesta akými sú reštaurácie, vstupné haly, salóniky atď. Tento biokrb sa umiestňuje k stene. Nespornou výhodou biokrbu je jeho technická nenáročnosť. Inštalácia je možná takmer kdekoľvek. Nie je nutné mať komín pre odvod spalín - výsledkom horenia biopalivá je len vodná para, ktorá je bez dymu či zápachu. Biokrb v sebe spája úplnú voľnosť čo sa umiestnenia týka a zároveň prináša živý oheň, ktorý je upokojujúcim elementom v interiéri. Biokrb môžete použiť ako do interiéru, tak i na terasu
Patentovaný systém zásobníka na biolieh zaisťuje bezpečné horenie biokrbu a maximálnu úsporu biopaliva. Pri prípadnom prevrátení sa biopalivo nevyleje. Poliatie biokrbu biopalivom môže poškodiť lak. Nerobte biopalivo z nádoby, ak horí, vždy ho najskôr uhaste.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnosť (kg): 62,00
Materiál: oceľový plech, vonkajšie obstavba - MDF
Nádoba na biolíh- nerezová oceľ
Šírka (cm): 111,50
Výška (cm): 88,00
Hĺbka (cm): 31,50
Farba: biela
Typ: voľne stojace
Kapacita (l): 0,75
TÜV: certifikované

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk