Solárny paket Space Energy 200 F - pre šikmú strechu - 2x kolektory
Solárny paket Space Energy 200 F - pre šikmú strechu - 2x kolektory

Solárny paket Space Energy 200 F - pre šikmú strechu - 2x kolektory

Zostavy Space Energy F sú určené na prípravu teplej vody s využitím obnoviteľných zdrojov energie a dôrazom na ekológiu, komfort obsluhy a minimalizáciu prevádzkových nákladov. Využívajú doskový ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: VIADRUS
Model: 15977

Popis

Zostavy Space Energy F sú určené na prípravu teplej vody s využitím obnoviteľných zdrojov energie a dôrazom na ekológiu, komfort obsluhy a minimalizáciu prevádzkových nákladov. Využívajú doskový typ solárneho panelu sa špeciálnym sklom EXTRA CLEAR TM + s vysokou účinnosťou a vysokým okamžitým tepelným výkonom
 
Srdcom zostavy je solárny výmenník, z ktorého je teplo získané slnečným svitom ďalej prenášané teplonosnou nemrznúcou zmesou a následne vedené tepelne izolovanými medenými rúrkami do jednej z dvoch špirál dvojspirálového zásobníka s objemom 200 alebo 300 litrov (označenie "200", resp. "300"). Druhá špirála tak zostáva k dispozícii pre záložný zdroj tepla, napr. Existujúce kotol alebo elektrokotol. Zostava ďalej obsahuje regulačnú jednotku, sadu pre pripojenie solárnej jednotky, expanznú nádobu, tepelnú izoláciu, strešné úchyt, solárne jednotku a sadu prepojenie kolektorov. Zákazník si dodáva iba potrubné prepojenie medzi vlastnými kolektormi a vnútornou jednotkou podľa podmienok v mieste inštalácie.
 
Zoznam komponentov sady:
 
2x plochý kolektor SPACE ENERGY "F"
1x stacionárny ohrievač 200 l
1x strešné úchyt S + L pre 2 kolektory SPACE ENERGY "F"
1x debna s príslušenstvom k zostave S- E 200 V (bez regulátora)
1x regulátor RESOL II

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk