Garden Select ručný lis na ovocie 40l LO40
Garden Select ručný lis na ovocie 40l LO40 Garden Select ručný lis na ovocie 40l LO40 Garden Select ručný lis na ovocie 40l LO40 Garden Select ručný lis na ovocie 40l LO40 Garden Select ručný lis na ovocie 40l LO40 Garden Select ručný lis na ovocie 40l LO40

Garden Select ručný lis na ovocie 40l LO40

Ručný lis na ovocie slúžia na lisovanie šťavy z rozdrveného ovocia. To je stláčané za pomoci skrutkového mechanizmu lisovacie doskou. Šťava voľne vyteká otvormi v lisovacom koši a je zachytávaná ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: OPP
Model: LO40

Popis

Ručný lis na ovocie slúžia na lisovanie šťavy z rozdrveného ovocia. To je stláčané za pomoci skrutkového mechanizmu lisovacie doskou. Šťava voľne vyteká otvormi v lisovacom koši a je zachytávaná v nerezovej okapávací miske.

Objem: 40 l
Rozmery (š, hl., v): 580 x 520 x 1000 mm
Hmotnosť: 58 kg

Určené pre domáce výrobu biologicky čistých ovocných nápojov.
- Masívna drevená konštrukcia
- Veľmi kvalitné tvrdé bukové drevo
- Minimum kovových dielov
- Okapávací miska z nerezovej ocele

Lisy na ovocie
Ručné lisy na ovocie slúži na získavanie šťavy z ovocia, napr. Jabĺk a hrozna. Ovocie musí byť pred lisovaním rozdrvené alebo aspoň nakrájané na malé kúsky. Lis je vyrobený s bukového dreva, odkvapkávacia miska z potravinárskeho antikorového plechu, skrutku a spojovacie diely z ocele s povrchovou úpravou. Rozdrvené ovocie sa dáva do textilného vrecka, následne potom otáčaním vretena dôjde k vylisovaní šťavy. Lisovaná šťava nie je v priamom styku s kovom. Kôš najväčšieho 40 ltr. lisu je delený, aby sa ľahšie vynímala zvyšná drť. V balení je 6 dištančných hranolčekov pre zefektívnenie práce. Súčasťou balenia je aj jeden textilné vrecko. Na získanie výborného domáceho džúsu vám už schádza iba vaše ovocie.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk