AgroBio ENVICOMP komposty 50 g
AgroBio ENVICOMP komposty 50 g

AgroBio ENVICOMP komposty 50 g

AgroBio ENVICOMP komposty 50 g ENVICOMP komposty tento liek je zmesou najmä anaeróbnych baktérií, ktorých pridaním do kompostovaného materiálu dôjde k výraznému skráteniu času potrebného na komp... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 009022

Popis

AgroBio ENVICOMP komposty 50 g

ENVICOMP komposty tento liek je zmesou najmä anaeróbnych baktérií, ktorých pridaním do kompostovaného materiálu dôjde k výraznému skráteniu času potrebného na kompostovanie, a to bez straty výživných vlastností kompostu.
S týmto prípravkom docielime vyzretého kompostu už v období od 1-3 mesiacov v závislosti na druhu a množtvo materiálu. Envicomp je vhodný pre domáce i priemyselné využitie. Pripravovaný kompost je potrebné udržiavať vlhký a nie je potrebné ho akokoľvek prehadzovať.
 
použitie
pre poľnohospodárstvo
pre domáce použitie
pre priemyselné kompostárne

Dávkovanie
Balenie 50 g prípravku je určené pre 2-3 kubíky bežného kompostovaného materiálu. V priemyselných aplikáciách odporúčame 50 g na kubík pre naštartovanie správnej katalytické reťazovej reakcie.

Príprava roztoku
Obsah balenia sa nasype do cca 10 litrov vlažnej vody a takto pripraveným roztokom sa po 20 minútach materiál určený na kompostovanie zaleje. Tento čas je nutné dodržať čo nepresnejšie. Prvý týždeň je nutné hromadu udržovať vlhkú. Roztok pripravujte v plastových nádobách. V žiadnom prípade nepoužívajte kovové predmety, a to ani k premiešaniu.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk