VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI
VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI

VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI

VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický 105313200, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI, PO KONTROLE SERVISU - FUNKČNÍ Závesné, zvislé - umiestnenie nad umývadlo Ohrievač s plastovou... Zobraziť celý popis »


Model: R__105313200

Popis

VÝPREDAJ DRAŽICE BTO 5 UP Ohrievač beztlakový elektrický 105313200, PRASKNUTÝ KRYT V HORNEJ ČASTI, PO KONTROLE SERVISU - FUNKČNÍ

Závesné, zvislé - umiestnenie nad umývadlo

Ohrievač s plastovou nádobou a zaujímavým dizajnom spoľahlivo zásobí teplou vodou jedno odberné miesto - sprchu, umývadlo a drez. V beztlakovom systéme je možné pripojiť len jedno odberné miesto. Pripojovacie napätie 1-PE-N/AC 230 V/50 Hz.

Technické parametre:
Objem: 5 l
Napätie: 230 V
Príkon: 2 000 W
Elektrické krytie: IP 24
Maximálny prevádzkový tlak: 0 MPa
Doba ohrevu elektrickou energiou z 10 ° C na 60 ° C: 9 min.
Napojenie (vonkajší závit): 1/2 "
Výška: 390 mm
Šírka: 256 mm
Hĺbka: 213 mm
Hmotnosť: 3,5 kg
Nádoba: plast
Izolácia: polyuretánová pena bez freónu
Tepelné straty / trieda energetickej účinnosti: 0,32 / G kWh/24 hod

Tento elektrický ohrievač je určený na prípravu teplej vody v domácnostiach, na chatách a rôznych sociálnych zariadeniach. Umožňuje inštaláciu len jedného odberného miesta teplej vody. Jeho prednosť spočíva v tom, že ohrev objemu vody elektrickým prúdom sa zabezpečuje v neobmedzenom celodennom časovom rozsahu. Doba ohrevu úžitkovej vody na odporúčanú teplotu 60 ° C je cca 9 a 18 minút podľa objemu.

Druh prostredia:
Výrobok odporúčame používať vo vnútornom prostredí, s teplotou vzduchu +2 ° C až 45 ° C a relatívnou vlhkosťou max 80%

TECHNICKÝ POPIS
Nádoba ohrievača je plastová pre beztlakové zapojenie, elektrické vykurovacie teleso je medené. Nádoba ohrievača je vybavená hodnotnou polyuretánovou izoláciou, všetko je uložené v plastovom vrchnom obale. Elektroinštalácia je umiestnená v spodnej (hornej) časti ohrievača, pod odnímateľnou kapotou ohrievača. Teplotu vody je možné nastaviť termostatom v rozmedzí 5 ° C až 75 ° C, podľa symbolov na gombíku termostatu. Vstup studenej vody je označený modrým krúžkom, výstup teplej vody je označený červeným krúžkom.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Vlastnosti

Parametry
Montáž nad umývadlo
Kritie IP IP 24
Výkon 2 kW
Objem 5 l
Energetická trieda A
Zdroj napájania 230 V
Druh ohrievača zásobníkový
Typ ohrevu elektrický
Typ beztlakový
Materiál nádoby plast
S batériou bez batérie

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk