Forestina Zdravá záhrada lepidlo na ochranu stromov v spreji 400ml 1290003
Forestina Zdravá záhrada lepidlo na ochranu stromov v spreji 400ml 1290003

Forestina Zdravá záhrada lepidlo na ochranu stromov v spreji 400ml 1290003

Lepidlo na ochranu stromov patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1290003

Popis

Lepidlo na ochranu stromov patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. Výrobky sa môžu používať aj v ekologickom poľnohospodárstve. Lepidlo na ochranu stromov a rastlín v spreji je nevysychajúci lep na prípravu feromónových, vizuálnych a bariérových lapačov hmyzu, na nástrek pásov a fólií. Lepidlo nie je fytotoxické tzn. nie je jedovaté pre rastliny, teda je tiež vhodné pre priame použitie na stromoch a rastlinách. Navyše jeho jednoduchý spôsob aplikácie nastriekaním vytvára z tohto výrobku nepostrádateľného pomocníka do sadov a záhrad.

Charakteristika:

entomologického nevysychajúci lep

prednosti:
Čistý, praktický a jednoduchý spôsob aplikácie.
Využitie tam, kde nemožno použiť chemické spôsoby likvidácie škodcov.
Voľbou podložky rôzne farby využitie proti rôznym druhom škodcov.
Možno využiť na ovocných stromoch nástrekom na papierový pás.
Je veľmi odolné proti slnečnému svetlu.
Bez zápachu.
Bez insekticídov.
Dlhodobo pôsobiace lep.

využitie:
Lepidlo na ochranu stromov a rastlín vo spreji je účinné na mravce (Formica), piadivky (Larentiinae), puklice (Parthenolecanium) a podobný škodlivý hmyz vo štádiách húseníc, lariev či dospelých jedincov. Je vhodné pre použitie všade tam, kde nie je možné použiť lepové pásy na ochranu stromov a rastlín. Dobre teda ochráni kríky či mladé stromčeky, kde kmeň ešte nie je tak silný, aby bolo vhodné použiť Lepové pás. Podmienkou však je, aby mal strom už vytvorenú na kmeni kôru (borku). Lepidlo tak vytvára 100% bariéru proti lezúcim škodcom aj na hrubých kmeňoch.

použitie:
Lepidlo je možné nastriekať priamo na zrelú kôru (borku) stromov, najlepšie zo vzdialenosti 5 - 10 cm v tenkej vrstve, pretože čerstvo nanesený lep v silnejšej vrstve má snahu stekať. Vytvorí sa tak bariéra, ktorá nedovolí lezúcim škodcom prejsť do koruny stromu a spôsobiť prípadné škody na plodoch. Lepové plocha je úplne aktívny deň po aplikácii. Lepidlo je tiež možné nastriekať v tenkej vrstve na podložku a vytvoriť tak Lepové dosku, ktorá sa zavesí do koruny stromov, alebo zapichne do zeminy vedľa rastliny. Rôzne farby podkladu zvyšujú atraktivitu nalepených plôšok pre rôzne druhy hmyzu (napr. Žltá farba pre vošky, molice, smutnice, skočkami; modrá farba pre strapky; biela farba pre piliarky).

Aplikačné poznámky:
Prípravok nastriekame okolo celého obvodu stromu, najlepšie v niekoľkých vrstvách.
Pri náhodnom postriekaní je očistiť jedlým olejom, riedidlom či benzínom a následne teplou vodou a mydlom.

Doba použitia:
marec, apríl, máj, jún, júl, august, september, október

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk