GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-29
GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-29 GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-29 GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-29

GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-29

GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-29 GARDENA zavlažovací počítač FlexControl vám uľahčí zavlažovanie záhrady, napríklad vám pomôže pri prevádzke postrekovačov, zavlažovacích systémov,... Zobraziť celý popis »


Model: 1883-29

Popis

GARDENA zavlažovací počítač FlexControl 1883-29

GARDENA zavlažovací počítač FlexControl vám uľahčí zavlažovanie záhrady, napríklad vám pomôže pri prevádzke postrekovačov, zavlažovacích systémov, ako je GARDENA Micro-Drip-System alebo GARDENA Sprinkler-System. Zavlažovací počítač je priamo pripojený k vodovodnému kohútiku a spoľahlivo riadi zavlažovanie podľa naprogramovaného času a trvania. To znamená, že sa nemusíte o zavlažovanie starať - ani v každodennom živote, ani počas Vašej dovolenky. Pohodlné: odnímateľný ovládací panel pre jednoduchšie naprogramovanie. Prehľadné zobrazenie: jasné usporiadanie LC displeja sa zobrazí vybraté nastavenia, napríklad deň v týždni, frekvencia zavlažovanie atď. Programovanie je intuitívne a veľmi jednoduché. Vyberte začiatok zavlažovanie, dĺžku trvania zavlažovania a frekvenciu pomocou otočného gombíka a klávesov. Navyše: môžete si vybrať konkrétne dni, ktoré požadujete. Potom stačí programovací časť pripojiť späť na ovládací panel. Potom, čo ste upravili nastavenie, bude počítač riadiť zavlažovanie presne podľa Vašich predstáv. A môžete si užívať voľného času! S alkalickou batériou 9 V (nie je súčasťou dodávky), bude váš zavlažovací počítač FlexControl fungovať spoľahlivo po dobu približne jedného roka. Ešte spoľahlivejšie: nízka kapacita batérie je indikovaná na displayi. Takže presne viete, kedy je nutné batériu vymeniť. Ďalšou možnosťou je pripojiť k zavlažovacímu počítaču dažďový senzor alebo čidlo pôdnej vlhkosti. Má to jednu veľkú výhodu: keď prší alebo v prípade, že je pôda už dostatočne vlhká, naprogramované zavlažovanie sa nevykoná, a tým ušetríte cenné vodné zdroje.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk