Kaldewei 226.714 rozeta COMFORT LEVEL PLUS, chróm 687770490000
Kaldewei 226.714 rozeta COMFORT LEVEL PLUS, chróm 687770490000

Kaldewei 226.714 rozeta COMFORT LEVEL PLUS, chróm 687770490000

Kaldewei 226.714 rozeta COMFORT LEVEL PLUS, chróm 687770490000 Comfort-Level Plus Pre maximálnu mieru pôžitku a uvoľnenie vo vani je okrem komfortu ležania rozhodujúce aj hĺbka ponorenia tela. T... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KALDEWEI
Model: 687770490000

Popis

Kaldewei 226.714 rozeta COMFORT LEVEL PLUS, chróm 687770490000

Comfort-Level Plus
Pre maximálnu mieru pôžitku a uvoľnenie vo vani je okrem komfortu ležania rozhodujúce aj hĺbka ponorenia tela. Tú je možné pomocou COMFORT-LEVEL a COMFORT-LEVEL PLUS s integrovaným napúšťaním podľa osobnej záľuby kedykoľvek počas kúpania zvýšiť až o 50 mm. Jednoducho ľahkým otočením páčky - bez toho, že by pritom bol dotknutý vlastný odtok.

COMFORT-LEVEL PLUS je inovačným následným vývojom prepadu COMFORT-LEVEL a ponúka teraz ešte viac komfortu pri kúpaní. COMFORT-LEVEL PLUS siaha aj cez svoju dodatočnú funkciu len o niekoľko milimetrov viac do vnútorného priestoru vane než štandardné súprava.

Comfort-Level
Pre maximálnu mieru pôžitku a uvoľnenie vo vani je okrem komfortu ležania rozhodujúce aj hĺbka ponorenia tela. Predtým bola určená výhradne tvarom vane a prepadom. S novým Kaldewei COMFORT-LEVEL sa dá teraz hladinu vody dodatočne zvýšiť až o 50 mm. Pre jeho plochý tvar a decentný dizajn s chrómovanými viditeľnými diely ho možno optimálne kombinovať so všetkými sériami van a armatúr.

A vďaka jeho inteligentnej technike odteká voda cez zakrytý, neviditeľný prepadový otvor. Nový COMFORT-LEVEL bol vytvorený štúdiom Phoenix Design, Stuttgart / Tokio.

Tento prepad sa hodí takmer ku všetkým modelom van zo smaltovanej ocele Kaldewei 3,5 mm a je k dostaniu kompletne s vhodnou odpadovú a prepadovú súpravou. Nie je k dispozícii pre DYNA DUO a KUSATSU POOL.

KALDEWEI:
Preslávená nemecká firma KALDEWEI je právom európskou jednotkou v produkcii oceľových smaltovaných vaní a sprchových vaničiek. V ojedinelej hrúbke materiálu 3,5 mm ponúka desiatky modelov vyrobených najmodernejšími technológiami a splňujúcich nielen najvyššie požiadavky kvality a dlhodobej životnosti, ale - vďaka trvalej spolupráci s prestížnymi dizajnérskymi ateliérmi - aj merítka úžitková a estetická. Solídnosť, stabilita a individualita produktov KALDEWEI je zárukou ozajstného pôžitku z kúpeľa. Zásluhou unikátneho smaltu vlastné receptúry sú tieto akostné značkové vane a vaničky vysoko odolné proti oteru, poškrabaniu a nárazom, vykazujú tiež rezistenciu voči kyselinám, alkalickým látkam a ďalším chemikáliám. Hladký povrch, tvrdý ako sklo, je dokonale hygienický a vylučuje penetráciu baktérií a mikročastíc nečistôt. Patentované zušľachtenie povrchu samočistiacim perličkovým efektom, ktorý bráni usadzovaniu nečistôt a vodného kameňa na stenách, navyše výrazne uľahčuje údržbu výrobku a eliminuje nutnosť používania čistiacich prostriedkov. Nadštandardné obchodné záruka v trvaní 30 rokov od dátumu predaja je konečným superlatívy vo výpočte prednosťou značky KALDEWEI - istoty Vašich kúpeľní.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk