KERAMAG DESIGN Citterio umývadlo 900mm, odkl.pl vľavo 123695000
KERAMAG DESIGN Citterio umývadlo 900mm, odkl.pl vľavo 123695000 KERAMAG DESIGN Citterio umývadlo 900mm, odkl.pl vľavo 123695000 KERAMAG DESIGN Citterio umývadlo 900mm, odkl.pl vľavo 123695000

KERAMAG DESIGN Citterio umývadlo 900mm, odkl.pl vľavo 123695000

KERAMAG DESIGN Citterio umývadlo 900mm, odkl.pl vľavo 123695000 parametre: Materiál: keramika Šírka: 900 mm Výška: 145 mm Hĺbka: 500 mm S odkladacou plochou vpravo, bez prepadu. V kolek... Zobraziť celý popis »


Model: 123695000

Popis

KERAMAG DESIGN Citterio umývadlo 900mm, odkl.pl vľavo 123695000

parametre:
Materiál: keramika
Šírka: 900 mm
Výška: 145 mm
Hĺbka: 500 mm

S odkladacou plochou vpravo, bez prepadu.

V kolekcii Citterio kúpeľňových doplnkov, jej návrhár Antonio Citterio kombináciu čistým a prirodzeným dizajnové prvky, a tak vytvoril jedinečné prostredie, ktoré odráža ducha ambiciózneho talianskeho dizajnu. Geometricky priamky a organické, ľahko zaoblené tvary tvoria celok. Vysoko kvalitné a inovatívne materiály sa perfektne dopĺňajú vo svojej očarujúce rozmanitosti. Vďaka Citterio, kúpeľne Fascinujú nás svojou jednoduchou a nadčasovou eleganciou.
Taliansky dizajn vyznačujú jednoduchou a nadčasovou eleganciou. Geometricky priamky a organické, ľahko zaoblené tvary. Estetické umývadlá s symetrické aj asymetrické vnútorné drezy. Špeciálne navrhnutý ušľachtilý a integrovaný keramický vypúšťací uzáver pre umývadla. Umývadlá s patentovaným systémom Clou alebo gravitáciou privádzaná kanalizácie. Unikátny bočné police pre umývadlo.
Nábytkové prvky sú vybavené vlastným uzatváracím mechanizmom. Asymetrická jednotka sa skladá z kabinetu v povodí a bočné element s nejakou väčší priestor pre príslušenstvo každej kúpeľne. Vysoká skriňa s prednou sklenenou alebo otvorené police a zrkadlo. Nástenné alebo stojace WC a bidet, s krytým montážneho systému.
Mimoriadne drevené skrinky pod umývadlo s presklenými čelami vo farbe kovového rámu. Pod umývadlo skrine môžu byť voliteľne vybavené nôh. Vysoko kvalitná sklenená krycia doska vo farbe čiel skriniek v povodí pre umývadla.
Osvetlené zrkadlo prvky v rôznych veľkostiach, s možnosťou bočné skladovacích priestorov o šírke 1350 mm. Analogicky k nábytku, zrkadlo rám je v drevenej konštrukcii. Na prianie zákazníka ponúkame ľahko čistiteľný KeraTect® glazúra s 30-ročnou zárukou, ktorá zaisťuje konzistentné hladkosť keramickým povrchom.

Keramag Design je silná značka, pod ktorou sú vyrábané výrobky výnimočného charakteru. Sú to kolekcia kúpeľňového vybavenia, ktoré sa vyznačujú výnimočnou starostlivosťou o detaily a sú určené výhradne pre náročných zákazníkov. V prípade Keramag to znamená viac ako 100 rokov vývoja výrobkov, ktoré priťahujú svojou vysokou kvalitou a výnimočným dizajnom a reagujú na potreby svojich užívateľov. Keramag Design je neustále spojená s levom Keramag, ktorý sprevádzal túto tradíciu vytváranie trvalých hodnôt od samého začiatku. Vďaka vedomia hodnôt sa Keramag stal jedným z vedúcich nemeckých výrobcov sanitárnej keramiky, ktorý podniká v skupine silných medzinárodných firiem a spoločne sa koncernom Sanitec spĺňa najvyššie požiadavky globálneho trhu.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk