KOLO Varius umývadlo asymetrické 80x51 cm ľavej Reflex K31781900
KOLO Varius umývadlo asymetrické 80x51 cm ľavej Reflex K31781900 KOLO Varius umývadlo asymetrické 80x51 cm ľavej Reflex K31781900 KOLO Varius umývadlo asymetrické 80x51 cm ľavej Reflex K31781900 KOLO Varius umývadlo asymetrické 80x51 cm ľavej Reflex K31781900

KOLO Varius umývadlo asymetrické 80x51 cm ľavej Reflex K31781900

KOLO Varius umývadlo asymetrické 80x51 cm ľavej Reflex K31781900 Umývadlo asymetrické 80 cm, ľavé, 80 x 51 cm, s otvorom, s prepadom, pre kombináciu s polostĺpom K37100. Reflex Kolo - myšlienk... Zobraziť celý popis »


Model: K31781900

Popis

KOLO Varius umývadlo asymetrické 80x51 cm ľavej Reflex K31781900

Umývadlo asymetrické 80 cm, ľavé, 80 x 51 cm, s otvorom, s prepadom, pre kombináciu s polostĺpom K37100.

Reflex Kolo - myšlienka je v detaile. Štandardný povrch skla alebo keramiky je hladký len na pohľad. V skutočnosti však jeho štruktúra obsahuje množstvo mikropórov, v ktorých sa rýchlo usadzujú nečistoty, baktérie a vodný kameň. Moderná ochranná vrstva Reflex Kolo účinne chráni keramický alebo sklenený povrch pred usadzovaním vodného kameňa a nečistôt. Súčasne sa povrch kúpeľňovej keramiky rovnako ako sklo sprchovacích kútov stáva dokonale hladkým. Preto nečistoty, baktérie a vodný kameň odtekajú spolu s kvapkami vody preč. To čo zostane je možné ľahko odstrániť jemnými čistiacimi prostriedkami. Zároveň kúpeľňová keramika alebo sprchovacie kúty zostávajú dlhšie čisté a Vaša kúpeľňa vyzerá stále ako nová.

Viac o KERAMAG - KOLO - SANITEC s.r.o.
SANITEC, najväčší európsky výrobca sanitárnej keramiky a vybavenia pre kúpeľne, zaujíma aj významné postavenie v celosvetovom meradle. SANITEC je najväčším alebo druhým najväčším výrobcom a dodávateľom sanitárnej keramiky v každej krajine. V Českej a slovenskom republike ho reprezentuje obchodné a marketingové zastúpenie SANITEC, sro , Ktoré ponúka: sanitárnu keramiku, exkluzívne série keramiky a nábytku KERAMAG; sanitárnu keramiku, kúpeľňový nábytok, vane, masážne vane a sprchové kúty KOLO s moderným dizajnom a vysokou kvalitou za rozumnú cenu vrátane vybavenia malých kúpeľní a priestor pre telesne postihnutých a škôlky; inštalačné podomietkové moduly pre WC Technic s jedinečnou funkciou Smart Fresh, exkluzívne sprchové kúty KORALLE.
KOLO - Výrobky značky KOLO ponúkajú výnimočne široký sortiment keramiky, nábytku, vaní a sprchovacích kútov za výbornú cenu. Vďaka rozmanitým tvarom a prevedenie je možné si zariadiť kúpeľňu podľa vlastných predstáv.

Kúpeľňový nábytok KOLO a KERAMAG
Kúpeľňový nábytok KERAMAG a kúpeľňový nábytok KOLO ponúka originálny dizajn a výber z mnohých štýlov. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO je vyrobený z materiálov odolných vlhkosti. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO zahŕňa mnoho typov skriniek a zrkadiel s potrebným úložným priestorom. Kúpeľňový nábytok je navrhnutý podľa najnovších trendov. Vysokú kvalitu zaručuje kvalitné odskúšaný materiál, kvalitné tvrdé laky rovnako ako vysoko spoľahlivé kovanie s doživotnou zárukou. Kúpeľňový nábytok KERAMAG a KOLO od nás spĺňa najvyššie kvalitatívne štandardy a umožňuje správnu funkciu po mnoho rokov. Novinkou je rad nábytku Domino - univerzálne zostavy, ktoré možno kombinovať s väčšinou umývadiel KOLO.
Celoeurópsky rešpektovaná značka Kolo Vám ponúka vysoko kvalitné výrobky s moderným designom za rozumnú cenu. Kolo so svojou šírkou sortimentu stáva absolútnou jednotkou v oblasti základnej a strednej cenovej kategórie. Keramika Kolo udáva trend v oblasti ľahkej údržby a komfortu.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk