RAVAK OVO-P II-OPAL/BLACK Sedátko B8F0000057
RAVAK OVO-P II-OPAL/BLACK Sedátko B8F0000057 RAVAK OVO-P II-OPAL/BLACK Sedátko B8F0000057

RAVAK OVO-P II-OPAL/BLACK Sedátko B8F0000057

Príjemne oblé línie sedátka Ovo P II pozývajú na posedenie. Upínacia doska, v nerez alebo čiernom prevedení konštrukcie, prešla inováciou v podobe zaoblených rohov. Plastový sedák je možné zvoliť... Zobraziť celý popis »


Výrobca: RAVAK
Model: B8F0000057

Popis

Príjemne oblé línie sedátka Ovo P II pozývajú na posedenie. Upínacia doska, v nerez alebo čiernom prevedení konštrukcie, prešla inováciou v podobe zaoblených rohov. Plastový sedák je možné zvoliť v prevedení Clear, Opal alebo Orange. Sedátko je vhodné do sprchového kúta, ale uplatní sa aj inde v interiéri aj exteriéri.

farebné prevedenie konštrukcia: čierna
farebné prevedenie sedadla: Opal - číra
rozmery: 41 x 35 cm
nosnosť: 150 kg
použitie: kúpeľne, interiér, exteriér
odporúčaná veľkosť sprchového priestoru: min. 90 x 90 cm
odporúčaná výška umiestnenia od podlahy: 45 cm

Sedátko Ovo P II je vhodné inštalovať do sprchových priestorov od rozmeru 90x90 cm.
Nosnosť 150 kg garantujeme pri dodržaní podmienok montáže podľa montážneho návodu.


Všade, kde sa stolička nezmestí
Posaďte sa a sprchovanie sa stane ešte príjemnejšie. Sprchové sedátka sú bezpečné, nezničiteľné, majú vysokú nosnosť a pri sklopení zaberú iba 10 cm od steny.
Konštrukciu sprchových sedadiel vyrábame z masívnej nerezovej ocele. Ďalej ju povrchovo upravujeme bielou alebo čiernou farbou alebo nechávame vyniknúť jej luxusný kovový charakter. Sedátko ku konštrukcii pevne upínajú zapustené kovové čapy. Ďalej tak umocňujú stabilitu výrobku a dodávajú sedátkam typický dizajnový detail. Celý výrobok ručne montujeme dohromady na dosiahnutie dokonalého výsledku.
Konštrukcia je navrhnutá a precízne spracovaná tak, aby poskytla nosnosť 150 kg.

Sedátka Chrome navrhol dizajnér Kryštof Nosál tak, aby dizajnom ladila s konceptom Chrome, ktorý zahŕňa vybavenie pre celú kúpeľňu vrátane doplnkov.
Príjemne oblý model OVO P má vákuovo tvarovaný sedák z vysoko odolného plastu, pri ktorom ručne opracovávame hrany tak, aby poskytoval príjemnú oporu pri sedení.
Tvar sedátka OVO B navrhnutý dizajnérom Kryštofom Nosálom vyrezávame laserom a špeciálne modelovanie hrán mu dodáva moderný švih. Sedátka Ovo B Decor sa hodia všade tam, kde sa stolička nezmestí.
Sklopné sedátka je možné opakovane odmontovať a namontovať, vďaka ich dlhodobej životnosti sa tak stanú spoločníkom pre každé vaše bývanie.
Na sedátka Chrome a inovované sedátka OVO II poskytujeme záruku 10 rokov!

Robustná a napriek tomu skladná
Unesú až 150 kg a ich pevná nerezová konštrukcia obstojí v interiéri aj v exteriéri. Dajú sa priklopiť tesne k stene tak, že zaberajú iba 10 cm.

Kedykoľvek použiteľná
Sedátka je možné domontovať kedykoľvek aj do hotového sprchovacieho kúta či do chodieb, predsiení, výťahov či na balkón.

Ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk