REMS Eco-Press ručný radiálny lis 574000
REMS Eco-Press ručný radiálny lis 574000 REMS Eco-Press ručný radiálny lis 574000

REMS Eco-Press ručný radiálny lis 574000

REMS Eco-Press ručný radiálny lis 574000 Špecifické, systému zodpovedajúce lisovacie kliešte pre všetky bežné systémy s lisovanými tvarovkami, rýchlo vymeniteľné. Len jeden druh lisovacích klie... Zobraziť celý popis »


Výrobca: REMS
Model: 574000

Popis

REMS Eco-Press ručný radiálny lis 574000

Špecifické, systému zodpovedajúce lisovacie kliešte pre všetky bežné systémy s lisovanými tvarovkami, rýchlo vymeniteľné.

Len jeden druh lisovacích klieští pre REMS Eco-Press, REMS Power-Press E, REMS Power-Press 2000, REMS Akku-Press, REMS Akku-Press ACC a vhodné pohonné stroje iných výrobcov
Istá poloha lisovacích klieští vďaka nástrčnému zabezpečenie
Kompaktný, do ruky padnúci, ľahký, Pohonné zariadenie s krátkymi rúrkovými ramenami má hmotnosť len 1,6 kg
Deliteľná rúrková ramená pre individuálne prispôsobenie dĺžky páky rozdielnemu požiadavke na lisovacie silu pri jednotlivých lisovacích systémov
Aretovateľný koncový doraz umožňuje po úspešne ukončenom lisovaní vizuálnu kontrolu bezchybného
lisovaného spojenia (úplne uzavreté lisovacie kliešte)
Príslušenstvo:

Ručný radiálny lis na zhotovenie lisovaných spojeníplastových a vrstvených rúrok 10 - 26 mm.
K pohonu lisovacích klieští REMS
Pohonné zariadenie s aretovatelným koncovým dorazom a deliteľnými rúrkovými ramenami.

REMS - na špičke technického pokroku.
Vývoj nie je nikdy ukončený. Od svojho založenia v roku 1909 vyvíja REMS výrobky pre opracovanie trubiek, predovšetkým pre inštalatérov a kúrenárov. Najskôr ručné náradie, potom nasledovali stroje a elektronáradia. Požiadavka zakladateľa firmy pána Christiana Folly "REMS musí byť lepší" bola stále meradlom všetkého rokovaní. Dnes je REMS jedným z popredných výrobcov strojov a náradia pre opracovanie rúrok. Vývojoví inžinieri REMS majú presvedčivé, správny smer ukazujúci nápady, ktoré uľahčujú všedný deň inštalatérov-profesionálov. Zohľadňujú všetky zásadné požiadavky a využívajú rozsiahle praktické skúsenosti. Experti zo všetkých odborov podnikania sa starajú o to, aby každá možnosť vylepšenia bola zahrnutá do nového vývoja. Takto vznikajú perfektné nástroje a náradie pre tvrdé nasadenie na stavenisku. Výrobky REMS sú na základe svojej pokrokovej inovatívne techniky a vďaka vysokej úrovni kvality používané na celom svete a vysoko cenené. Z toho profituje obchodník aj užívateľ. Firme REMS sa prostredníctvom inovatívnych výrobkov neustále darí držať na vrchole technického pokroku. To podčiarkuje veľa tuzemských a zahraničných patentov.

 ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk