SENCOR SWK 1504RD rýchlovarná kanvica 40028523
SENCOR SWK 1504RD rýchlovarná kanvica 40028523 SENCOR SWK 1504RD rýchlovarná kanvica 40028523

SENCOR SWK 1504RD rýchlovarná kanvica 40028523

SENCOR SWK 1504RD rýchlovarná kanvica 40028523 Varná kanvica Objem 1,5 l Obojstranný vodoznak Uskladnenie sieťového kábla v podstavci Bezpečnostné zaistenie veka Filter pre zachytenie nečistôt a... Zobraziť celý popis »


Výrobca: SENCOR
Model: 40028523

Popis

SENCOR SWK 1504RD rýchlovarná kanvica 40028523

Varná kanvica
Objem 1,5 l
Obojstranný vodoznak
Uskladnenie sieťového kábla v podstavci
Bezpečnostné zaistenie veka
Filter pre zachytenie nečistôt a usadenín, vyberateľný a umývateľný
Výhrevné dno z nerezovej ocele so zakrytou vykurovacou špirálou
Dvojnásobné bezpečnostné istenie
Ochrana proti prehriatiu pri zapnutí bez vody
Stredový konektor
Prepínač zapnuté / vypnuté na držadle
Svetelná kontrolka zapnutia
Ergonomicky tvarovaná rukoväť
Príkon 2000 W
Všetky farby dúhy s rýchlovarnými kanvicami Sencor
Vhodne zvolená farba kuchynského spotrebiča kuchyni dodá potrebný ráz a impulz. Značka Sencor preto pripravila novú kolekciu rýchlovarných kanvíc vo farbách dúhy, z ktorých si vyberie naozaj každý. Tým skôr, keď vás vedľa ich farebnosti osloví aj nadčasový dizajn.
 
Vedľa fialovej kanvica Sencor SWK 1505VT kuchyni dokáže rozjasniť kanvica Sencor SWK 1503OR v oranžovej farbe, Sencor SWK 1506YL vo veselej žltej a Sencor SWK 1501GR v optimistické zelenobiele kombinácii. Atraktívna červené prevedenie je poznávacím znamením kanvica Sencor SWK 1504RD. Tým, ktorí preferujú chladnejšie odtiene, bude vyhovovať výrazne modrá kanvica Sencor SWK 1502BL.
 
Všetky kanvice sú určené na každodenné používanie, sú teda navrhnuté s dôrazom na jednoduchú a praktickú manipuláciu. Kanvica majú ideálny objem 1,5 litra, ale vďaka prehľadnému obojstrannému vodoznaku, ktorý zaručuje rovnaké pohodlie pre pravákov aj ľavákov, nie je nikdy problém naliať len toľko vody, koľko je potrebné. Presné dávkovanie vody šetrí čas prípravy aj spotrebu elektrickej energie. Dno kanvica z kvalitnej nerezovej ocele zakrýva vykurovaciu špirálu, ktorá rovnomerne ohrieva vodu. Toto riešenie je najefektívnejšie aj kvôli pohodlnému čisteniu. Aby sa do pripravovaného nápoja nedostali usadeniny vodného kameňa, kanvice majú vyberateľný a umývateľný filter, ktorý je spoľahlivo zachytí. Stredový 360 ° konektor zabezpečujúce jednoduché zdvíhanie a podkladanie kanvica súčasne zaručuje dlhú životnosť a vysokú bezpečnosť obsluhy.
 
O bezpečný ohrev vody je ostatne postarané s príkladnou dôslednosťou. Kanvica disponujú celým radom spoľahlivých bezpečnostných systémov - istenie veka zabraňuje samovoľnému otvoreniu pri liatí horúcej vody, kanvica sa automaticky vypne v prípade, že je odmontovaný z podstavca alebo ak sa dosiahne bodu varu. Nechýba ochrana proti prehriatiu pri náhodnom zapnutí bez vody. O zapnutí spotrebiča informuje svetelná kontrolka umiestnená na ergonomicky tvarovanom držadle. Aby sieťový kábel na pracovnej ploche neprekážal, je možné ho uskladniť v podstavci kanvice. Minimalizuje sa tak možnosť, že o prívodnú šnúru zavadíte.

Ďalšie technické údaje:
Objem: 1,5 l
Príkon: 2000 W
Obojstranný vodoznak
Stredový 360 ° konektor
Výhrevné dno z nerezovej ocele

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk