SLOKOV SL Elektro 23 elektrokotol
SLOKOV SL Elektro 23 elektrokotol

SLOKOV SL Elektro 23 elektrokotol

SLOKOV SL Elektro 23 elektrokotol Nástenné elektrokotla SL ELEKTRO sú určené k ohrevu vykurovacej vody s núteným obehom v systémoch ústredného alebo etážového kúrenia do pretlaku vody 2,5 bar . ... Zobraziť celý popis »


Model: SLELEKTRO23

Popis

SLOKOV SL Elektro 23 elektrokotol

Nástenné elektrokotla SL ELEKTRO sú určené k ohrevu vykurovacej vody s núteným obehom v systémoch ústredného alebo etážového kúrenia do pretlaku vody 2,5 bar . Kotol umožňuje ohrev TUV prostredníctvom inštalovaného nepřímotopného zásobníka vody . Hlavná časť kotla tvorí zváraný oceľový výmenník , osadený jedným až troma vykurovacími telesami s menovitým príkonom 7,5 kW . Kotol sú osadené obehovým čerpadlom typu UPSO 15-55 s rozstupom 130 mm od firmy GRUNDFOS , tlakovou expanznou nádobou od firmy Zilmet , riadiacou jednotkou firmy SLOKOV a ostatnými regulačnými , riadiacimi a zabezpečovacími prvkami .

Kotlové teleso je opatrené tepelnou izoláciou NOBASIL LSP a celý kotol je opláštený plechovým krytom povrchovo upraveným práškovými farbami . Vstupy a výstupy vykurovacej a napájacej vody vr . elektrického pripojenia je v spodnej časti kotla . Stupeň krytia je IP 20.

Menovitý výkon : 22,5 kW
Vstup a výstup vody : 20 DN
Hmotnosť kotla : 41 kg
Vodný objem kotla: 10 l
Najvyšší pracovný pretlak : 2,5 bar
Priemer odťahového hrdla : 160 mm

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk