JUNKERS ZSBR 28-3 E CerapurComfort kondenzačný kotol
JUNKERS ZSBR 28-3 E CerapurComfort kondenzačný kotol JUNKERS ZSBR 28-3 E CerapurComfort kondenzačný kotol

JUNKERS ZSBR 28-3 E CerapurComfort kondenzačný kotol

Energetický účinnosť: A Odťah spalín: turbo Tepelný výkon: 7,1-27,4 kw Expanzná nádoba: 12 l Normovaný stupeň využitia: 109% Trieda NOx: 5 Elektrické krytie [IP]: X4D Rozmery v / š / h: 850/440/3... Zobraziť celý popis »


Výrobca: JUNKERS
Model: 7738501917

Popis

Energetický účinnosť: A
Odťah spalín: turbo
Tepelný výkon: 7,1-27,4 kw
Expanzná nádoba: 12 l
Normovaný stupeň využitia: 109%
Trieda NOx: 5
Elektrické krytie [IP]: X4D
Rozmery v / š / h: 850/440/350 mm

V cene kotla je zahrnutá pripojovacie lišta č. 869

Odvod spalín je povinne voliteľné príslušenstvo.

Výhody na prvý pohľad

- Energeticky úsporný kotol s vysokým normovaným stupňom využitia až 109%
- Patentovaný algoritmus SolarInside pre optimálne využívanie solárnej energie
- Elektronicky riadené čerpadlo s nízkou spotrebou elektrickej energie
- Šetrný k životnému prostrediu obzvlášť nízkymi emisiami
- Tichá prevádzka okolo 34 dB (A) zabezpečuje špeciálna izolácia
- Jednoduchá obsluha kotla vďaka elektronickej riadiacej jednotke Bosch Heatronic® III a textovému displej vstavané regulácia
- Kompatibilný so solárnym systémom
- Na neštandardné prevádzkové stavy kotla upozorní zvukový signál

Regulovateľný komfort je úsporný komfort

CerapurComfort je skutočným majstrom v úspore energie: kondenzačná technika umožňuje maximálne využitie tepla z dodávaného paliva, a tak obmedzuje spotrebu plynu na minimum. Vďaka elektronicky riadenému čerpadlu má CerapurComfort tiež čo povedať k téme úspory elektrickej energie. Neregulovateľné obehové čerpadlá pracujú vždy na celý výkon, hoci to cez časť vykurovacej sezóny nie je vôbec nutné. Pritom zbytočne potřebovávají energiu: na ich účet ide takmer 10% celkovej spotreby elektrickej energie domácnosti. Elektronicky riadené čerpadlo automaticky rozpozná, aké množstvo tepla je potrebné, výkon čerpadla sa prispôsobí skutočnej potrebe, a tým dodatočne šetrí energiu. Kondenzačné kotly CerapurComfort urobia s plytvaním koniec!

Predpoveď: slnečno a teplo

CerapurComfort obsahuje elektronickú riadiacu jednotku Bosch Heatronic® III, ktorá komunikuje so solárnym riadiacim modulom Junkers. Možno tak dodatočne využívať slnečné žiarenie na získavanie energie. Úspora je značná: so solárnym systémom Junkers môžete ušetriť až 60% energie na prípravu teplej vody a až 30% energie na vykurovanie.

CerapurComfort - už meno prezrádza, čo vie najlepšie: zvýšenie komfortu s úsporou energie. Ponúka maximálny komfort vykurovania a prípravy teplej vody, jednoduchú obsluhu, hospodárnosť a šetrnosť k životnému prostrediu. Zvláštne výhody: elektronicky riadené čerpadlo s mimoriadne nízkou spotrebou energie a dodatočná zvuková izolácia zaisťuje veľmi tichú prevádzku.

Variant len ??pre vykurovanie je obzvlášť vhodná, ak máte ohrev teplej vody riešený iným spôsobom (napr. Elektrickým zásobníkom) az akéhokoľvek dôvodu nie je potrebné prerábať celý systém.

Kotly CerapurComfort sú novo vybavené energeticky úsporným obehovým čerpadlom a spĺňajú tak nové legislatívne smernice a nariadenia EÚ týkajúce sa predaja zdrojov tepla na vykurovanie a prípravu teplej vody.

ilustračný obrázok

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk