Atmos Odpopolňovacie zariadenie na kotly D50P (bez popolníka)
Atmos Odpopolňovacie zariadenie na kotly D50P (bez popolníka)

Atmos Odpopolňovacie zariadenie na kotly D50P (bez popolníka)

Ako príslušenstvo ku každému kotlu na pelety DxxP, ktorý bol vyrobený po 1.3.2007 je možné dokúpiť automatické odpopolnenie z telesa kotla do prídavného externého popolníka. Toto automatické odpo... Zobraziť celý popis »


Výrobca: ATMOS
Model: S0537

Popis

Ako príslušenstvo ku každému kotlu na pelety DxxP, ktorý bol vyrobený po 1.3.2007 je možné dokúpiť automatické odpopolnenie z telesa kotla do prídavného externého popolníka. Toto automatické odpopolňovacie zariadenie nevyžaduje žiadnu zvláštnu obsluhu a zvyšuje komfort vykurovania peletami.

Vyberanie popola prebieha úplne automaticky za pomoci šnekového dopravníka s prevodovkou, ktorý vyberá popol z komory pod horákom v pravidelných intervaloch po 1, 3, 6, 12 alebo 24 hodinách, podľa nastavenia hodnoty pre konkrétne palivo. Automatické vyberanie popola je možné v prípade potreby zapnúť i manuálne jednoduchým vypnutím a zapnutím vypínača na kotli. Veľkosť popolníka volíme po dôkladnom zvážení na základe popolnatosti paliva.

Pri úplnom naplnení prídavného popolníka dôjde automaticky k odstaveniu odpopelňovacího zariadenia (závitovky) a odpopolňovací modul začne vydávať zvukový signál. Nové sprevádzkovanie vykonáme po vyčistení externého popolníka (vynesieme) jednoduchým vypnutím a zapnutím vypínača na kotli na 5 až 10 sekúnd.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk