EDILKAMIN AQUA krbové kachle na drevo, béžová 274120
EDILKAMIN AQUA krbové kachle na drevo, béžová 274120 EDILKAMIN AQUA krbové kachle na drevo, béžová 274120

EDILKAMIN AQUA krbové kachle na drevo, béžová 274120

EDILKAMIN AQUA krbové kachle na drevo, béžová 274120 Liatinová štruktúra a rošt, ohniska Scamolex. Scamolex - minerálne materiál so zvýšenou schopnosťou izolácie, ktorý umožňuje dosiahnutie vyso... Zobraziť celý popis »


Model: 274120

Popis

EDILKAMIN AQUA krbové kachle na drevo, béžová 274120

Liatinová štruktúra a rošt, ohniska Scamolex. Scamolex - minerálne materiál so zvýšenou schopnosťou izolácie, ktorý umožňuje dosiahnutie vysokých teplôt vnútri kúreniska optimalizáciou horenia a redukciou emisií.
Keramické obloženie vo farbách béžová a bordová. Prirodzená konvekcia tepla.

Prevedenie: boky béžová keramika.

Technické parametre
Výkon celkový: 12,5 kW
Výkon do vody: 7 kW
Účinnosť: 72,3%
Oddymenia priemer: 150 mm
Externý sanie vzduchu priemer: 160 mm
Rozmery (vxšxh): 950x520x520 mm
Vykurovaný priestor: 325 m3
Hmotnosť: 154 kg
Spotreba paliva: 3 kg / h
Obsah vody: 18 l

Krbové kachle teplovodné
Inteligentné teplovodné kachle pre automatický komfort.Teplovodní kachle na pelety s uzavretou expanznou nádržou, vstavaným čerpadlom a bezpečnostným ventilom. S vstavaným týždenným programátorom. Liatinové priečelia a hliníkový výmenník, oceľové obloženie k dispozícii vo farbách višňová červená a béžová.Využití peliet garantuje enormný výhody, ktoré teplovodné kachle Edilkamin bezo zvyšku využívajú. Pelety jednoducho padajú zo zásobníka do ohniska, čím je umožnené automatické zásobovanie a vysoká samostatnosť. Určené na vykurovanie objektu prostredníctvom teplej vody vyrábané vo výmenníku ohniska, odkiaľ je pomocou čerpadla odvádzaná do jednotlivých radiátorov v celom dome. Uzavretá expanzná nádoba. Ovládací panel. Hodinové programovacie zariadenie. Ovládanie na diaľku - pripojením telefonického ovládače k elektronickej karte je možné zapálenie kachieľ na diaľku pomocou mobilného telefónu. Automatické čistenie horáka. Samočistiace sklo. Nútený odťah.

EDILKAMIN
Edilkamin je najväčšia európska firma v oblasti výroby krbov a kachlí. Vďaka maximálnej pozornosti venovanej kvalite výrobkov môže firma Edilkamin zaručiť ich maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť a pochváliť sa uznávanými certifikátmi.

Ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk