EDILKAMIN LOGO krbové kachle na pelety biela 678850
EDILKAMIN LOGO krbové kachle na pelety biela 678850 EDILKAMIN LOGO krbové kachle na pelety biela 678850 EDILKAMIN LOGO krbové kachle na pelety biela 678850 EDILKAMIN LOGO krbové kachle na pelety biela 678850

EDILKAMIN LOGO krbové kachle na pelety biela 678850

EDILKAMIN LOGO krbové kachle na pelety biela 678850 Krbové kachle na pelety Logo sú určené na vykurovanie objektu pomocou teplého vzduchu ohrievaného v teplovzdušnom výmenníku. Výkon kachlí je ... Zobraziť celý popis »


Model: 678850

Popis

EDILKAMIN LOGO krbové kachle na pelety biela 678850

Krbové kachle na pelety Logo sú určené na vykurovanie objektu pomocou teplého vzduchu ohrievaného v teplovzdušnom výmenníku. Výkon kachlí je max 9 kw, odovzdaného prostredníctvom cirkulačného ventilátora, sálaním cez sklo ohniska a tepelným prúdením vzduchu medzi plášťom kachlí. Plášť je z kachloviny v bielej.

Konštrukcia komplet liatina. Ovládací panel hore. Vybavené systémom Leonardo.

Predný diel liatina, boky a top biela krémová keramika.

Technické parametre
Výkon celkový: 2,7 / 9 kW
Nádrž: 20 kg
Účinnosť: 90,1%
Oddymenia priemer: 80 mm
Externý prívod vzduchu: 40 mm
Rozmery (vxšxh): 1030x620x560 mm
Vykurovaný priestor: 235 m3
Hmotnosť: 202 kg
Spotreba paliva (pelety): 0,6 / 2,1 kg / h
Autonómny režim: 8/28, 5 h

Systém LEONARDO ® umožňuje optimálne fungovanie kachlí vďaka dvom čidlám, ktorá zaznamenávajú hodnotu tlaku v spaľovacej komore a teplotu dymu. Zaznamenávanie a následná optimalizácia týchto dvoch parametrov prebieha neustále, aby bolo možné fungovanie kachieľ v prípade akéhokoľvek problému okamžite upraviť.

Vďaka systému LEONARDO ® dochádza ku konštantnému spaľovaniu a automatickej regulácii ťahu na základe vlastností dymovodu (ohybov, dĺžky, tvaru, priemeru atď) a podmienok prostredia (vietor, vlhkosť, atmosférický tlak, inštalácie pece vo veľkej nadmorskej výške, atď). Dymovod musí byť v súlade s predpismi a pokynmi uvedenými v návode.

Systém LEONARDO ® je tiež schopný rozpoznať typ peliet a automaticky upraviť ich dodávania tak, aby bola neustále zabezpečená požadovaná úroveň spaľovania (používajte drevené pelety s priemerom približne 6 mm).

EDILKAMIN
Edilkamin je najväčšia európska firma v oblasti výroby krbov a kachlí. Vďaka maximálnej pozornosti venovanej kvalite výrobkov môže firma Edilkamin zaručiť ich maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť a pochváliť sa uznávanými certifikátmi.
                               
ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk