EDILKAMIN TINY krbové kachle na pelety so zníženou hĺbkou (tenké) biela 654450
EDILKAMIN TINY krbové kachle na pelety so zníženou hĺbkou (tenké) biela 654450 EDILKAMIN TINY krbové kachle na pelety so zníženou hĺbkou (tenké) biela 654450 EDILKAMIN TINY krbové kachle na pelety so zníženou hĺbkou (tenké) biela 654450

EDILKAMIN TINY krbové kachle na pelety so zníženou hĺbkou (tenké) biela 654450

EDILKAMIN TINY krbové kachle na pelety so zníženou hĺbkou (tenké) biela 654450 Krbové kachle na pelety Tiny sú určené na vykurovanie objektu pomocou teplého vzduchu ohrievaného v teplovzdušnom v... Zobraziť celý popis »


Model: 654450

Popis

EDILKAMIN TINY krbové kachle na pelety so zníženou hĺbkou (tenké) biela 654450

Krbové kachle na pelety Tiny sú určené na vykurovanie objektu pomocou teplého vzduchu ohrievaného v teplovzdušnom výmenníku. Výkon kachlí je max 9 kw, odovzdaného prostredníctvom cirkulačného ventilátora, sálaním cez sklo ohniska a tepelným prúdením vzduchu medzi plášťom kachlí. Časť teplého vzduchu je možné odvádzať do ďalších miestností pripojením teplovzdušných rozvodov k prírube 100 mm. Plášť je z kachloviny vo farbe biela.

Kachle ideálne pre ušetrenie priestoru: hĺbka 26 cm. Možnosť kanalizácie teplého vzduchu bočným, zadným alebo horným výstupom. Ohnisko liatina. Predok sklo. Systém Leonardo. Diaľkové ovládanie s displejom 40x40.

Obloženie keramika a lakovaná oceľ matná biela.

Technické parametre
Výkon celkový: 2,8 / 9 kW
Nádrž: 20 kg
Účinnosť: 94,1%
Oddymenia priemer: 80 mm
Externý prívod vzduchu: 40 mm
Rozmery (vxšxh): 1210x900x260 mm
Vykurovaný priestor: 235 m3
Hmotnosť: 217 kg
Spotreba paliva (pelety): 0,6 / 2 kg / h
Autonómny režim: 8,5 / 28,5 h

Systém LEONARDO ® umožňuje optimálne fungovanie kachlí vďaka dvom čidlám, ktorá zaznamenávajú hodnotu tlaku v spaľovacej komore a teplotu dymu. Zaznamenávanie a následná optimalizácia týchto dvoch parametrov prebieha neustále, aby bolo možné fungovanie kachieľ v prípade akéhokoľvek problému okamžite upraviť.

Vďaka systému LEONARDO ® dochádza ku konštantnému spaľovaniu a automatickej regulácii ťahu na základe vlastností dymovodu (ohybov, dĺžky, tvaru, priemeru atď) a podmienok prostredia (vietor, vlhkosť, atmosférický tlak, inštalácie pece vo veľkej nadmorskej výške, atď). Dymovod musí byť v súlade s predpismi a pokynmi uvedenými v návode.

Systém LEONARDO ® je tiež schopný rozpoznať typ peliet a automaticky upraviť ich dodávania tak, aby bola neustále zabezpečená požadovaná úroveň spaľovania (používajte drevené pelety s priemerom približne 6 mm).

EDILKAMIN
Edilkamin je najväčšia európska firma v oblasti výroby krbov a kachlí. Vďaka maximálnej pozornosti venovanej kvalite výrobkov môže firma Edilkamin zaručiť ich maximálnu spoľahlivosť a bezpečnosť a pochváliť sa uznávanými certifikátmi.
                               
ILUSTRAČNÉ FOTO

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk