KRATKI Biokrb BRAVO čierny TÜV
KRATKI Biokrb BRAVO čierny TÜV KRATKI Biokrb BRAVO čierny TÜV

KRATKI Biokrb BRAVO čierny TÜV

Bio krb - jedná sa o krb, pri ktorého prevádzke sa nevyužíva na vytváranie tepla spaľovanie tuhých palív, ale spaľuje sa biolieh. Tento biolieh je upravený tak, aby horel krásnym, prirodzene žltý... Zobraziť celý popis »


Výrobca: KRATKI
Model: BRAVO/CZARNY/TUV

Podobné produkty

Popis

Bio krb - jedná sa o krb, pri ktorého prevádzke sa nevyužíva na vytváranie tepla spaľovanie tuhých palív, ale spaľuje sa biolieh. Tento biolieh je upravený tak, aby horel krásnym, prirodzene žltým plameňom. Bez dymu, bez spalín a bez zápachu. Bez komína aj bez dreva. Bio krby sú teda vhodné nielen do vášho domu, ale aj do bytu, do vašej kancelárie, alebo napríklad aj do kúpeľne. Zakúrite počas krátkeho okamihu a máte ihneď príjemný otvorený oheň.
Nemusíte sa obávať spalín z horenia paliva, pretože výsledkom horenia bioliehu je len CO2 a H2O. Teda kysličník uhličitý a voda. To isté čo človek vydychuje pri dýchaní. Bio krby na biolieh poskytujú nielen optické potešenie zo živého ohňa, ale aj Váš domov či byt preteplí svojím výkonom. Bio krby spáli 1 liter bioliehu približne za 3 hodiny.

Jednoduché, elegantné tvary a materiál, z ktorého je bio krb vyrobený, prispievajú k vytvoreniu príjemnej atmosféry a kontakt s ohňom. Stabilná konštrukcia bio krbu zabezpečuje bezpečnosť a poskytuje ochranu pred nebezpečenstvom.
Biokrb je vyrobený z čierneho plechu pokrytý práškovou farbou.
Zásobník na biolieh z nerez ocele je vybavený absorpčnou vložkou. Táto vložka zaručuje výrazné zníženie spotreby biopalív a zároveň čiastočne zabraňuje pred vyliatím biopalivá pri prevrátení.
Upozornenie:
Nikdy nedolievajte biolieh do horiaceho bikrbu. Ďalej dbajte na to, aby biolieh neprišiel do kontaktu s lakovanými časťami biokrbu. Mohlo by dôjsť k poškodeniu farby, prípadne celého biokrbu.

Druh paliva: biopalivo biologický alkohol
Hmotnosť (kg): 23,1
Materiál: lakovaná oceľ,
Nádoba na biolíh- nerezová oceľ
Šírka (cm): 90,00
Výška (cm): 65,20
Hĺbka (cm): 17,40
Farba: čierna,
Typ: závesný
Kapacita (l): 0,50
TÜV: certifikované

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk