NORDICA Duchessa Steel čierná 9 kW, krbové kachle
NORDICA Duchessa Steel čierná 9 kW, krbové kachle NORDICA Duchessa Steel čierná 9 kW, krbové kachle

NORDICA Duchessa Steel čierná 9 kW, krbové kachle

NORDICA Duchessa Steel 9 kW čierna krbové kachle Interiérový kotol-teplovzdušné kachle Duchess Steel je nový typ bytového vykurovania nahrádzajúci elektrické a uhoľné kotly. Je určený do nových... Zobraziť celý popis »


Model: 1272058

Popis

NORDICA Duchessa Steel 9 kW čierna krbové kachle

Interiérový kotol-teplovzdušné kachle Duchess Steel je nový typ bytového vykurovania nahrádzajúci elektrické a uhoľné kotly. Je určený do nových, nízko-energetických domov, tak aj ako náhrada elektrického vykurovania v staršej výstavbe. Nepotrebuje kotolňu - inštaluje sa v obytných priestoroch.
Rozmery mm (l, h, p): 538x1038x541
Celková kapacita-feed box: ~ 25 kg
Hmotnosť: 138 kg
Globálne tepelný výkon: 3,8-10,0 kW
Užitočný tepelný výkon: 3,4-8,7 kW Spotreba peliet: 0,8-2,0 kg / h
Spotreba elektrickej energie: 80 až 140 W
zapaľovanie elektrické
Spotreba: +280 W
priemer dymovodu: 80 mm
Účinnosť:> 86%
Plne automatická prevádzka - od zapálenia, regulácia teploty aj presklenie ohniska spríjemňujú tepelnú pohodu v domácnosti.
Duchess Idro je osadený všetkým potrebným, expanznou nádobou s objemom 6 litrov, obehovým čerpadlom WILO 5 m, tlakovým poistným ventilom PV, napúšťací a odvzdušňovací jednotkou (ručné) a zásobníkom na pelety 22 kg. Elektronická programovacia jednotka riadi zapálenie a automatickú prevádzku podľa nastavených požiadaviek.
Inštalácia spočíva v napojení na schválený komínu, pripojenie dymovými rúrami o priemere 80 mm a montáži do systému ústredného kúrenia ÚK podľa schémy.
V spojení s akumulačnou nádržou je možné vykurovať, ohrievať teplú úžitkovú vodu a tiež zapojiť solárne panely.
Modulovaný výkon do vody je 3-10,2 kW a teplo vyžiarené do miestnosti je 0,5-2,3 kW. Z toho je vidieť, že skoro všetko vyrobené teplo sa odovzdá do teplovodného výmenníka.
Údržba za prevádzky nie je nijako obtiažna a spočíva len vo vyberaní popola (vysávačom), mechanickým čistením dymových ciest a horáka podľa intenzity prevádzkujeme. Čistenie plôch teplovodného výmenníka je tiež jednoduché. Iba dvakrát denne zodvihnú dve tiahla.
Po vykurovacej sezóne sa musí vykonať vyčistenie a kontrola, tak ako je to bežné u plynových kotlov. Životnosť celého zariadenia je minimálne 10 až 15 rokov. Všetky vnútorné komponenty sú vyrábané v Európe (motory-ventilátory Nemecko EBM, čerpadlo WILO, zvarenec a kompletizácia Taliansko Montechio Precalcino). Týmto je zaručená kvalita a prípadná dodávka náhradných dielov po celú dobu životnosti.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk