PE-PO kominíček
PE-PO kominíček

PE-PO kominíček

Kominíček - prípravok k odstraňovaní sadzí z komínov a dymovodov, zlepšuje hospodárnosť prevádzky kachlí a kotlov a pôsob&iacu... Zobraziť celý popis »


Výrobca: PE-PO
Model: 1061022

Popis

Kominíček - prípravok k odstraňovaní sadzí z komínov a dymovodov, zlepšuje hospodárnosť prevádzky kachlí a kotlov a pôsobí preventívne proti vzniku požiarov spôsobených vznietením sadzí v dymovodoch.

Návod na použitie:
Pri dávkovaní do ohrievačov vhoďte vrecúško na rozžeravené palivo a ohrievač uzavrite, aby účinná látka neunikla do okolia. Znížil by sa tak čistiaci účinok a mohlo by dôjsť k uvoľneniu nepríjemného dymu prípadne zápachu do miestnosti. Používajte vždy uzatvorené sáčky kominárske.

Dávkovanie:
• Lokálne ohrievače, krbové kachle, kotle na etážové vykurovanie - 1 sáčok
• Kotle ústredného vykurovania - 2 sáčky
Väčšiu dávku naraz nedávajte. V prípade potreby (väčší stupeň znečistenia) aplikáciu zopakujte, vo vykurovacej sezóne približne každých 14 dní.

Princíp čistenia:
Podstatou čistenie je katalytická reakcia, pri ktorej dochádza k premene sadzí na kysličník uhličitý. Jedná sa o spaľovaní bez plameňa pri nižšej teplote, než prebieha klasické horenie.

• Obsah: 5 x 14 g
• Výrobok spĺňa normu DIN EN 1860-2

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

ILUSTRAČNÉ FOTO

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk