AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom
AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom

AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom

AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom AURATON T1 - bezdrôtový regulátor teploty V regulátora teploty T-1 je z výroby vstavaná lítiová batéria najvyššej kvality od švajčiarskeho výrob... Zobraziť celý popis »


Model: AURATONT-1RTH

Popis

AURATON T-1 RTH bezdrôtový termostat s prijímačom

AURATON T1 - bezdrôtový regulátor teploty
V regulátora teploty T-1 je z výroby vstavaná lítiová batéria najvyššej kvality od švajčiarskeho výrobcu zo skupiny SWATCH, ktorá umožňuje nepretržitú prevádzku až 20 rokov. Štandardné zariadenia vyžadujú výmenu batérie každý rok a preto spotrebujú za túto dobu viac ako 20 batérií, čo spôsobí zvýšenie nákladov a záťaž pre životné prostredie. AURATON T1 je vybavený funkciou protizámrazy nastavenej na 7 ° C. Veľkou výhodou sú jeho kompaktné rozmery, moderný dizajn, veľký dosah rádiového signálu a jednoduchosť ovládania.

AURATON RTH - prijímač
Je inštalovaný u vykurovacieho alebo klimatizačného zariadenia a môže pracovať pod zaťažením 16A.
Prijímač je vybavený diódami, ktoré signalizujú stav a vzájomnú komunikáciu s vysielačom. Nespornou výhodou sú jeho kompaktné rozmery a veľký dosah rádiového signálu (až 300m). Zariadenie pracuje na frekvencii 868 MHz. RTH navyše disponuje pamäťou algoritmu zapnuté / vypnuté. Celý cyklus vykurovanie je ukladaný v pamäti prijímača av prípade straty komunikácie s termostatom T-1 alebo pri jeho poškodení dokáže prijímač automaticky simulovať algoritmus zapnuté / vypnuté z posledných 24 hod

Technické parametre:
Rozsah pracovnej teploty: 0 ° C - 45 ° C
Rozsah merania teploty: 0 ° C - 35 ° C
Rozsah ovládania teploty: 7 ° C, 15 ° C - 30 ° C
Hysterézia: ± 0,2 ° C
Počet úrovní teploty: 1
Protimrazová teplota: +7 ° C
Napájanie T-1: lítiová batéria inštalovaná z výroby
Pracovný cyklus: 24h
Kontrola stavu práce: LED dióda
Maximálne prúdové zaťaženie: ~ 16A
Napájanie RTH: 230VAC
Dosah: v priemernej budove, pri štandardnej konštrukcii stien cca 30m, na otvorenom priestranstve až 300m.

Obsah balenia:
Termostat T-1 s lítiovou batériou, prijímač RTH, napájací kábel, kábel na pripojenie kotla, držiak na stenu s montážnym príslušenstvom.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk