Honeywell ROUND termostat digitálny bezdrôtový izbový Y87RF2024
Honeywell ROUND termostat digitálny bezdrôtový izbový Y87RF2024

Honeywell ROUND termostat digitálny bezdrôtový izbový Y87RF2024

Bezdrôtový Jednozónová termostat Round prináša jednoduchú a cenovo dostupnú reguláciu teploty pre vašu domácnosť alebo kanceláriu. Jeho moderný a zároveň štýlový dizajn sa hodí do každého interié... Zobraziť celý popis »


Výrobca: HONEYWELL
Model: Y87RF2024

Popis

Bezdrôtový Jednozónová termostat Round prináša jednoduchú a cenovo dostupnú reguláciu teploty pre vašu domácnosť alebo kanceláriu. Jeho moderný a zároveň štýlový dizajn sa hodí do každého interiéru. Ovládanie termostatu je veľmi jednoduché. Stačí len otáčať obvodovým prstencom doľava pre zníženie a doprava pre zvýšenie požadovanej teploty.

Reléová jednotka BDR91 je potom určená pre spínanie zdrojov tepla. V prípade, že systém Evotouch vyšle požiadavku na zopnutie zdroja tepla, je signál bezdrôtovo prenesený do reléové jednotky, ktorá zdroj tepla zopne. lokalizovaná verzia určená pre SR sada obsahuje termostat T87RF2025 a releový modul BDR91 vďaka svojej jednoduchosti ideálny aj pre seniorov

Bezdrôtový Jednozónová termostat Evohome Round
Honeywell Round je moderný digitálny priestorový termostat s podsvieteným displejom a veľmi jednoduchým ovládaním. Pre zvýšenie teploty jednoducho otočíte obvodovým prstencom doprava, alebo doľava pre zníženie teploty. Honeywell Round je bezdrôtový a k prepojeniu s kotlom nie je potreba žiadnych káblov. Termostat môžete umiestniť kdekoľvek v domácnosti a toto umiestnenie ľubovoľne meniť podľa svojich aktuálnych potrieb. Napájaný je dvojicou batérií typu AA so životnosťou až 2 roky a na ich nízku kapacitu nabitia vás upozorní indikátor.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk