AL-KO JET 4000/3 PREMIUM záhradné čerpadlo 112843
AL-KO JET 4000/3 PREMIUM záhradné čerpadlo 112843

AL-KO JET 4000/3 PREMIUM záhradné čerpadlo 112843

Spoľahlivé, silné a úsporné záhradné elektrické čerpadlo s ochranou proti behu na sucho. Čerpadlo je vybavené systémom Flow Control s integrovaným a ľahko čistiteľným filtrom XXL Technické param... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AL-KO
Model: 112843

Popis

Spoľahlivé, silné a úsporné záhradné elektrické čerpadlo s ochranou proti behu na sucho. Čerpadlo je vybavené systémom Flow Control s integrovaným a ľahko čistiteľným filtrom XXL

Technické parametre:

Príkon: 900 W
Max. dopravná výška: 35 m
Max. Dopravované množstvo: 5500 l/h
Max. sacia výška: 8 m
Hnacie ústrojenstvo čerpadla: 3 stupňové
Sacia – výtlačnej vetvy: G 1"(33,3 mm)
Hmotnosť cca: 11,5 kg
Všeobecné vlastnosti:

Komplexná ochrana
integrovaná ochrana proti chodu naprázdno istí čerpadlo proti možným škodám pri nedostatku vody. Ľahko čistiteľný filter XXL sa navyše stará o optimálnu ochranu proti nečistotám.
Inštalované v okamihu
vďaka integrovanému spätnému ventilu vo filtri čerpajú záhradné čerpadlá spoločnosti AL-KO vodu zvlášť rýchlo a dajú sa tak ľahko uviesť do prevádzky.
Jednoduchá manipulácia
vďaka priloženému kľúču na filter možno sklíčko filtra a všetka skrutkové spojenia na plnenie a vypúšťanie otvárať otočením ruky.
Robustný a bez údržby
hlavy záhradných čerpadiel spoločnosti AL-KO sú voliteľne vyrobená z nehrdzavejúcej ušľachtilej ocele INOX alebo z umelej hmoty zosilnené sklenenými vláknami. To umožňuje, aby čerpadla bola zvlášť robustná a trvanlivá. Mosadzné vložky v pripojovacích závitoch sa navyše starajú o solídne možnosť pripojenia pomocou závitov G 1", ktoré sú bežne dostupné na trhu.

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk