Jihočeské hnojivo na plodovú zeleninu 2,6 kg, 1204016
Jihočeské hnojivo na plodovú zeleninu 2,6 kg, 1204016

Jihočeské hnojivo na plodovú zeleninu 2,6 kg, 1204016

Jihočeské hnojivo je rad granulovaných organo-minerálnych hnojív, ktoré sú ideálnym zdrojom organických látok a živín, potrebných k harmonickému vývoju a zdravému rastu na záhonoch, vo fóliovníko... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1204016

Popis

Jihočeské hnojivo je rad granulovaných organo-minerálnych hnojív, ktoré sú ideálnym zdrojom organických látok a živín, potrebných k harmonickému vývoju a zdravému rastu na záhonoch, vo fóliovníkoch a skleníkoch. Vyznačujú sa vyššími obsahy živín v optimálnom pomere. Rastliny ošetrené týmto hnojivom rastú intenzívnejšie, sú sýtejšie zafarbené a majú väčšiu vitalitu.
Charakteristika:
Organicko-minerálne NPK hnojivo
5% N + 11% P2O5 + 10% K2O + 2% MgO
prednosti:
Hnojivo obsahuje Lignohumát pre podporu koreňového systému, Guáno čisto prírodný surovinu, vzniknutú mineralizáciou vtáčieho trusu na pobrežiach Južnej Ameriky a slepičince prírodný produkt obsahujúci fermentovaný slepačie trus.
Použitie a dávkovanie:
Hnojenie sa vykonáva pri výsadbe rastlín, kedy sa rovnomerne vmieša hnojivo do substrátu (zeminy) v dávke cca 10 - 15 g na jednu rastlinu (paradajky a uhorky). Pri výsadbe paprík, cukiet a tekvíc je vyživovacej dávka vyššia a to 15 - 20 g na jednu rastlinu. Po aplikácii hnojiva je vhodné vykonať zálievku, alebo hnojivo aplikovať pred dažďom, aby došlo k využitiu všetkých živín, ktoré obsahuje hnojivo. Hnojenie je dobré opakovať aj v priebehu vegetácie v dávke 10 g na rastlinu v intervale raz za 14 dní (paradajky, papriky a cukiny) a raz za 20 dní (uhorky).
Balenie 2,6 kg je cca na 30 rastlín počas celej vegetácie.
Hlavné termíny pre aplikáciu hnojiva:
apríl, máj, jún, júl, august
Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím hnojiva.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk