Forestina Zdravá záhrada lepové šípky do interiéru žltej 15x5cm 5ks. 1291010
Forestina Zdravá záhrada lepové šípky do interiéru žltej 15x5cm 5ks. 1291010

Forestina Zdravá záhrada lepové šípky do interiéru žltej 15x5cm 5ks. 1291010

Lepové šípky patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1291010

Popis

Lepové šípky patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. Výrobky sa môžu používať aj v ekologickom poľnohospodárstve. Zdravá záhrada žlté lepové šípky sú určené na odchyt škodlivého lietajúceho hmyzu (molica, smutnice, vrtalka, skočka, lietavá Imága vošiek atď.) V interiéri predovšetkým v domácnosti.

Charakteristika:

žltá lepové šípka s nánosom lepu Chemstop Ecofix 100g / 1kg - EKO výrobok (balenie obsahuje 3 kusy obojstranne a 2 kusy jednostranne lepivých šípok a jutový povrázok pre prípadné zavesenie)

prednosti:
Využitie tam, kde nemožno použiť chemické spôsoby likvidácie škodcov.
Možnosť zavesenia na rastlinu.
Bez zápachu.
Bez insekticídov.
Lep vydrží cca 6 - 12 týždňov.

Využitie proti:
skočka, nosáčikovi, molici, smutnici, voške, strapke a vrtalce

použitie:
Šípky / dosky vyberieme z obalu a potom oddelíme miernym ťahom od seba. Pripravenú šípku zapichneme hrotom do zeminy v črepníku. Ak sa škodcovia vyskytujú na rastline vyššieho vzrastu, zavesíme šípku pomocou priloženého povrázku v hornej tretine rastliny. Pre zvýšenie účinku je vhodné rastlinou opatrne zatriasť, ktorý vyruší škodca a urýchli ich odchyt.

Rozsah použitia:
Lepové šípky / dosky možno použiť pre monitoring, signalizáciu náletu a zníženie populačnej hustoty škodlivých organizmov v zelenine, skleníkových kultúrach a v domácnosti. Šípky / dosky aplikujeme v čase predpokladaného náletu sledovaných škodcov. Na ochranu zeleniny aplikujeme najlepšie ihneď po výsadbe alebo vzídení rastlín.

Balenie 5 šípok / dosiek vystačí na:
> 5 izbových rastlín

Aplikačná poznámka:
Je potrebné zabrániť priamemu dotyku s rastlinou.
Šípky / dosky vymieňame za nové, akonáhle sa Lepové plocha šípky / dosky pokryje hmyzom alebo dôjde k jej zaprášeniu.
Pri náhodnom postriekaní je nanesený lep - Chemstop Ecofix očistiť jedlým olejom, alebo technickým benzínom a následne teplou vodou a mydlom.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím.


ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk