FORESTINA návnada na mravce 30g, 1270011
FORESTINA návnada na mravce 30g, 1270011

FORESTINA návnada na mravce 30g, 1270011

Návnadou dóza na mravce patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1270011

Popis

Návnadou dóza na mravce patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. Výrobky sa môžu používať aj v ekologickom poľnohospodárstve. Návnadou dóza na mravce je jednorazovo použiteľná. Je určená na účinné odstraňovanie ťažkých mravcov na teresách, balkónoch, v interiéri aj exteriéri. Neobsahuje umelé chemikálie, ale iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. Tieto účinné látky chránia životné prostredie.

Charakteristika:

biocíd

Účinná látka:
Spinosad 0,15 g / kg

Pôsobenie prípravku:
Spinosad, je prírodný produkt získaný fermentačnou činnosťou baktérií Saccharopolyspora spinosa, ktorá sa bežne vyskytuje v pôde. Ako prírodný produkt sa spinosad (jedná sa o zmes dvoch biologických komponentov - spinosynu A a spinosynu D) vyznačuje mimoriadne nízkou toxicitou voči človeku a teplokrvním živočíchom, je teda šetrný k životnému prostrediu.

Obsah balenia:
1 jednorazová návnadou dóza s prírodnou účinnou látkou

použitie:
Označené miesto na bočnej strane návnadou dózy je potrebné opatrne zatlačiť, pokiaľ možno špicatým predmetom, ako napr. Klinec, skrutkovač, nožnice a pod .. Týmto otvorom sa potom dostávajú do dózy mravce, ktorí dychtivo prijímajú návnadu s účinnou látkou. Návnadu transportujú do mraveniska a tam kŕmia larvy aj kráľovnú. Tým vyhubí celé spoločenstvo. Úspešná likvidácia môže trvať niekoľko týždňov. Pri mimoriadnom výskyte mravcov je nutné návnadou dózy obnoviť po 3 - 4 týždňoch. Návnadou dózy je treba umiestniť do bezprostrednej blízkosti mravenisku alebo priamo na mravčiu chodníky. Dózy s návnadou sa odstráni, až keď sa už neobjavujú žiadni mravce.

Aplikačná poznámka:
Z dôvodu požitia návnady deťmi či domácimi miláčikmi je do návnady pridávaná horká substancie.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím prípravku.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk