Forestina Zdravá záhrada prípravok proti škodcom 250ml 1243013
Forestina Zdravá záhrada prípravok proti škodcom 250ml 1243013

Forestina Zdravá záhrada prípravok proti škodcom 250ml 1243013

Prípravok proti škodcom patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po... Zobraziť celý popis »


Model: 1243013

Popis

Prípravok proti škodcom patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. Výrobky sa môžu používať aj v ekologickom poľnohospodárstve. Prípravok proti škodcom je insekticídny prípravok vo forme percentného roztoku pripraveného na okamžité použitie, ktorého účinná látka sú draselné soli prírodných mastných kyselín, ktoré sa v prírode rýchlo odbúravajú a preto nie je predpísaná žiadna ochranná lehota.

Charakteristika:

Kontaktný insekticíd

Účinná látka:
Draselná soľ prírodných mastných kyselín 1%

Ochranná lehota:
0 dní

Účinkuje proti:
Savým a žravým škodcom - voškám, roztočom, molicím ai. Pri aplikácii na molica (tzv. Bielym muškám napr. V skleníku) sa odporúča ošetrovať porasty za nižších teplôt, napríklad skoro ráno, kedy sú menej aktívne a sedí na listoch.

použitie:
Zdravá ZÁHRADA® - prípravok proti škodcom s používa nielen v záhrade, ale predovšetkým v skleníkoch, bytoch alebo kanceláriách. Postrekujú sa napadnuté časti okrasných rastlín vrátane drevín. Zdravá ZÁHRADA® - prípravok proti škodcom je vhodný pre ovocné rastliny, bobuľoviny, jahoda aj pre zeleninu pod sklom aj vo voľnej pôde, pretože je možné po aplikácii plody ihneď konzumovať - ??bez ochrannej lehoty. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o kontaktný prípravok je nutné pre dobrú účinnosť ošetriť časti rastlín, kde sa škodcovia nachádzajú (hlavne rub listov rastlín), a to až do začiatku skanutí. Zdravá ZÁHRADA® - prípravok proti škodcom je veľmi vhodný aj pre rastliny pestované v hydropóniu.

Dávkovanie:
Zdravá ZÁHRADA® - prípravok proti škodcom je pripravený na okamžité použitie v nádobke s mechanickým rozprašovačom bez akéhokoľvek ďalšieho riedenia. Rastliny je nutné dôkladne postriekať.

Upresnenie dávkovanie:
> Okrasné rastliny, okrasné dreviny (vošky, roztočce, molice) podľa použitia / OL 0 dní (do skanutí; max. 3x v intervale 7 dní)
> Kôstkoviny, jadroviny, bobuľoviny, jahoda (vošky) podľa použitia / OL 0 dní (do skanutí; max. 3x v intervale 7 dní)
> Zelenina i vo voľnej pôde (Savi a žravé škodcami okrem krytonosa a květilek) podľa použitia / OL 0 dní (do skanutí; max. 3x v intervale 7 dní)

Aplikačné pznámka:
Znášanlivosť rastlín je všeobecne dobrá. U fialky, fuchsie, dmuloretu a vianočné hviezdy sa môžu niekedy objaviť prejavy fytotoxicity. Z tohto dôvodu sa odporúča overiť reakciu na menšom počte rastlín.

Odporúčania a možné riziká vo vzťahu k životnému prostrediu:
Prípravok je úplne neškodný pre včely, dravé osičky a zlato očko.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím prípravku.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk