FORESTINA Sprej proti mravcom 500ml 1270013
FORESTINA Sprej proti mravcom 500ml 1270013

FORESTINA Sprej proti mravcom 500ml 1270013

Sprej proti mravcom patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po apl... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1270013

Popis

Sprej proti mravcom patrí do skupiny výrobkov radu Zdravá® záhrada, ktoré sú určené na spoľahlivé likvidáciu škodcov. Neobsahujú umelé chemikálie, iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. Výrobky sa môžu používať aj v ekologickom poľnohospodárstve. Sprej proti mravcom je roztok v spreji s mechanickým rozprašovačom na odstránenie ťažkých mravcov na terasách, balkónoch, cestách aj v obytných priestoroch okrem prípravne. Neobsahuje umelé chemikálie, ale iba účinné látky prírodného pôvodu, preto po aplikácii nebráni voľnému pohybu ľudí aj zvierat po ošetrené ploche. Tieto účinné látky chránia životné prostredie.

Charakteristika:

biocíd

Účinná látka:
Pyretrínov 2,5 g / l

Pôsobenie prípravku:
Pyretrínov sú dve prírodné organické zlúčeniny so silným insekticídom účinkom. Pyrethrin I a pyrethrin II sú štrukturálne príbuzné estery s cyklopropanovým jadrom, v prípade pyretrínov extrahovaných I s kyselinou (+) - trans-chryzantémové. Líšia sa oxidačným číslom jedného z atómov uhlíka. Jedná sa o viskózne kvapaliny, ktoré sa oxidáciou stávajú neúčinné. Nie sú perzistentné, podliehajú biodegradácii a rozpadajú sa pôsobením svetla alebo kyslíka. Pyretrínov sú obsiahnuté napríklad v obaloch semien trvalky Chrysanthemum cinerariaefolium (margaréta starčkolistá), ktorá je tiež komerčne pestovaná ako zdroj týchto insekticídov.

použitie:
Zdravá ZÁHRADA® - sprej proti mravcom je nutné pred použitím riadne pretrepať. Potom sa nastaví tryska rozprašovača do otvorenej polohy. Vlastné ošetrenie sa vykonáva zo vzdialenosti asi 25 cm. Pri aplikácii na mravčiu chodníky treba dôkladný postrek. Ešte intenzívnejšie treba ošetriť rôzne možné skrýše a škáry. Vo vonkajšom priestore sa strieka priamo do mravenisku alebo do škár a štrbín v miestach napadnutých mravce. Liek nie je vhodný na ošetrenie väčších plôch na voľnej pôde a nesmie prísť do styku s potravinami, nápojmi alebo krmivami.

Odporúčania a možné riziká vo vzťahu k životnému prostrediu:
Je toxický pre vodné organizmy, mohol by mať vo vodných tokov dlhodobé škodlivé účinky.
Liek sa nesmie aplikovať na rastliny alebo plodiny.

Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím prípravku.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk