BIOPROSPECT BIO-P4 Biologický prípravok do kompostov, 100g
BIOPROSPECT BIO-P4 Biologický prípravok do kompostov, 100g

BIOPROSPECT BIO-P4 Biologický prípravok do kompostov, 100g

BIO-P4 Biologický prípravok do kompostov, 100g Popis: BIO-P4 je biologický prípravok určený na urýchlenie dozrievania kompostov. Obsahuje zmes prírodných baktérií a enzýmov schopných rozložiť lá... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 606

Popis

BIO-P4 Biologický prípravok do kompostov, 100g

Popis:
BIO-P4 je biologický prípravok určený na urýchlenie dozrievania kompostov. Obsahuje zmes prírodných baktérií a enzýmov schopných rozložiť látky organického pôvodu a tým znížiť objem pevných zložiek za súčasnej likvidácia patogénnych baktérií a zápachu. Konečným produktom je látka s vysokým obsahom živín. Odpadá tak používanie priemyselne vyrábaných hnojív. Ak je prípravok pravidelne používaný, kompost dozreje za 2 až 3 mesiace.

Návod na použitie: Obsah sáčku rozpustite a rozmiešajte v 2 l teplej vody (30 - 40 ° C) a nechajte cca 15 - 30 min. aktivovať za občasného miešania. Je dôležité, aby bol kompost stále vlhký, preto je nutné ho zhruba 1x týždenne prelievať vodou. V suchom stave sa rozkladný proces zastaví. Pri používaní v zimnom období odporúčame pri aplikácii odstrániť cca 30 cm vrchnej vrstvy a rovnomerne preliať vlažnou vodou a opäť prikryť vrchnou vrstvou.

100g prípravku je určené pre kompost o veľkosti 3m3.

Dôležité upozornenie:
- Prípravok rozmiešajte v umelohmotnej nádobe nekovovým predmetom
- Skladujte na suchom mieste, chrániť pred zamrznutím

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk