GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky veľkosť 7 / S 0216-20
GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky veľkosť 7 / S 0216-20 GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky veľkosť 7 / S 0216-20 GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky veľkosť 7 / S 0216-20 GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky veľkosť 7 / S 0216-20

GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky veľkosť 7 / S 0216-20

GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky veľkosť 7 / S 0216-20 Pre prácu s kríkmi a pichľavého rastlinami . veľkosť 7 / S Tieto rukavice chránia a pritom vyzerajú skvele . Prácu s kríkmi a ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: GARDENA
Model: 0216-20

Popis

GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky veľkosť 7 / S 0216-20

Pre prácu s kríkmi a pichľavého rastlinami .

veľkosť 7 / S

Tieto rukavice chránia a pritom vyzerajú skvele . Prácu s kríkmi a pichľavého rastlinami je možné vykonávať bez škrabancov a iných poranení . GARDENA rukavice pre starostlivosť o kríky majú špeciálne vlastnosti : vystužené , pevné končeky prstov ; dlane a chrbty prstov sú bezpečne chránené pevným materiálom . Ich dizajn je špeciálne navrhnutý tak , aby vás chránil pri práci s pichľavého alebo ostrými časťami rastliny . Ruky sa vám nebudú potiť : starostlivo vybraný kvalitný materiál je priedušný ! Vďaka extra dlhým manžetám na rukaviciach pre starostlivosť o kríky sú chránené nielen vaše zápästia , ale aj dolnú časť paží . Špeciálne a veľmi kvalitné spracovanie palcov umožňuje jemnú prácu pri starostlivosti o kríky a tŕnisté rastliny . Tieto rukavice sú zárukou bezpečnej práce a zároveň vás chráni .

Optimálne pohodlie pri nosení
Skvele spracovaný palec zaručuje perfektný tvar a umožňuje jemnú prácu . Špeciálne vybraný materiál na chrbte ruky je priedušný a zabraňuje poteniu rúk .

vysoká bezpečnosť
Vybrané ochranné a pevné materiály na dlani a na chrbte prstov chráni pred zranením počas práce s kríkmi a pichľavého rastlinami .

dodatočná ochrana
Dlhá manžeta ponúka optimálnu ochranu zápästia a dolnej časti paže .

Pevné a ochranné
Optimálna ochrana , maximálna bezpečnosť : vystužené a pevné špičky prstov poskytujú optimálnu ochranu počas práce .

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk