AgroBio ATAK KP Odpudzovač kún, 500 ml/R 002128
AgroBio ATAK KP Odpudzovač kún, 500 ml/R 002128

AgroBio ATAK KP Odpudzovač kún, 500 ml/R 002128

Prírodný repelent (sprej) na odpudzovanie kún. Po aplikácii prípravku sa vytvára ochranný film, ktorý zamedzuje nechcenému prístupu kunám, a ich škodám, ktoré spôsobujú. Môže spôsobiť škvrny. Pre... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 002128

Popis

Prírodný repelent (sprej) na odpudzovanie kún. Po aplikácii prípravku sa vytvára ochranný film, ktorý zamedzuje nechcenému prístupu kunám, a ich škodám, ktoré spôsobujú. Môže spôsobiť škvrny. Pred použitím doporučujeme vyskúšať na menej viditeľnom mieste. Biocíd. Používajte biocídne výrobky bezpečne. Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Výrobok je vhodný pre všeobecné priestory ako povaly, kôlne, sklady, stajne, chlievy, kuríny a pod. Používa sa tiež proti prekusovaniu a okusovaniu kunami káblov, izolácie a plastov a proti ďalšiemu poškodeniu elektrických častí motora u áut. Sprej možno nastriekať aj na pohyblivé časti. Odpudzujúca látka je pre kuny veľmi nepríjemná a ošetrenému priestoru sa vyhýba. Obsiahnuté látky účinkujú veľmi rýchlo a dlhodobo. Prípravok je založený na prírodnej báze.

Oblasť použitia:
Kuna - Znečisťovanie - Priamy postrek
Poznámka: Podľa potreby v priebehu celého roka.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk