Deramax-Profi Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov 0440
Deramax-Profi Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov 0440 Deramax-Profi Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov 0440 Deramax-Profi Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov 0440 Deramax-Profi Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov 0440 Deramax-Profi Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov 0440

Deramax-Profi Ultrazvukový odpudzovač - plašič kún a hlodavcov 0440

Ultrazvukový plašič (odpudzovač) Deramax-Profi je elektronické zariadenie, ktoré slúži na ochranu vnútorných alebo vonkajších priestorov pred kunami, hlodavcami a rejska. Prístroj je úplne bezpeč... Zobraziť celý popis »


Výrobca: DERAMAX
Model: 0440D

Popis

Ultrazvukový plašič (odpudzovač) Deramax-Profi je elektronické zariadenie, ktoré slúži na ochranu vnútorných alebo vonkajších priestorov pred kunami, hlodavcami a rejska. Prístroj je úplne bezpečný a bezhlučná ako pre človeka, tak aj pre bežné domáce a hospodárske zvieratá a umožňuje tak bezproblémové využitie aj v obytných priestoroch. Škodcovia sú trvalo obťažované ultrazvukovými signály plašiča a v krátkom čase opúšťa chránený priestor. Nedochádza teda k úhynu škodcov a nevzniká nutnosť odstraňovať uhynuté zvieratá. Prevádzka prístroja je úplne ekologický, bez využitia chemických prostriedkov.
 
Vzhľadom k vysokému výkonu je plašič Deramax-Profi univerzálnym zariadením s možnosťou využitia ako pre ochranu malých obytných priestorov, tak aj rozsiahlejších komerčných priestorov. Využitie ultrazvukových Plašič kún a myší je dnes úplne bežnou metódou ochrany ako pre rodinné domy, byty, chaty, chalupy, tak aj pre komerčné priestory ako sklady, dielne, kancelárie, výrobne potravín, kuchyne, reštaurácie apod. Ultrazvukový plašič Deramax-Profi teda ochráni nielen vašu pôdu, pivnica, alebo obytnú časť domu, ale tento typ plašiča využívajú napr. aj obchodné reťazce s potravinami a pod.

vlastnosti:
Plašič Deramax-Profi generuje špecifické ultrazvukové signály, ktoré sú pre kuny, hlodavce a rejska veľmi nepríjemné, takže po krátkom čase chránený priestor opúšťa. Automatická zmena frekvencie zaisťuje, že si hlodavce (alebo kuna a lasička) na signál nezvyknú. Vstavaná funkcia Automatické zmeny výkonu potom prispieva k vyššej účinnosti tohto typu plašiča kún a myšou.
 
- Cieľová skupina škodcov: Kuny, hlodavce (vrátane Plch), piskory.
- Typ plašiča: Ultrazvukový (úplne bezhlučný). Automatická zmena frekvencie i výkonu.
- Účinný dosah (vo vnútri budov): Dosah až 500 m2.
- Účinný dosah (vonku a bez odrazových plôch): Dosah až 21 metrov v uhle 180 stupňov.
- Vplyv na človeka: Žiadny.
- Vplyv na domáce zvieratá: Nie iné chovných myšou, škrečkov, morčiat apod.
 
Plašič Deramax-Profi má veľmi úsporná prevádzka a mesačné náklady na prevádzku vyjadrené v korunách činí asi 6 Sk, čo je cena elektriny pre napájanie tohto plašiča.
 
Základné vlastnosti plašiča Deramax-Profi, ktoré ho odlišujú od podobných produktov:
- Vysoký výkon
- Automatická zmena kmitočtu
- Automatická zmena výkonu
- Veľmi široký účinný uhol záberu
- Bezpečnosť
- Odolnosť voči vode a prachu

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk