AgroBio ATAK Sada proti kliešťom a komárom 50 + 50 ml 002129
AgroBio ATAK Sada proti kliešťom a komárom 50 + 50 ml 002129

AgroBio ATAK Sada proti kliešťom a komárom 50 + 50 ml 002129

Sada insekticídov+ adjuvant. Ničí a odpudzuje kliešte a komáre pri plošných aplikáciách (pod stromami a kríkmi zatienených trávnikov, alebo na iných plochách) v záhradkárskych kolóniách, chatovýc... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 002129

Popis

Sada insekticídov+ adjuvant. Ničí a odpudzuje kliešte a komáre pri plošných aplikáciách (pod stromami a kríkmi zatienených trávnikov, alebo na iných plochách) v záhradkárskych kolóniách, chatových osadách, okolo domov, na športoviskách, detských ihriskách, atď. Účinkuje ako kontaktný a požerový jed na kliešte a komáre, a súčasne vykazuje silný repelentný účinok - tiež na užitočný hmyz. Prísada adjuvansu zamedzuje rýchlemu splachovaniu insekticídneho prípravku z ošetrených plôch, čo zaisťuje predĺžený účinok .

Oblasť použitia:
Komáre a kliešte - Ničenie - Podľa návodu - Postrek - apríl, máj, jún, júl, august, september
Poznámka: Ničí a odpudzuje komáre a kliešte pri plošných aplikáciách (pod stromami a kríkmi zatienených trávnioch, alebo na iných plochách) v záhradkárskych kolóniách, chatových osadách, okolo domov, na športoviskách, detských ihriskách, a pod.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk