TESA Sieť proti hmyzu COMFORT, na francúzske okno, antracitová 1,2m x 2,4m
TESA Sieť proti hmyzu COMFORT, na francúzske okno, antracitová 1,2m x 2,4m

TESA Sieť proti hmyzu COMFORT, na francúzske okno, antracitová 1,2m x 2,4m

Tesa® sieť proti hmyzu COMFORT zabraňuje prieniku hmyzu cez veľké francúzske okná. Odolnejšie a pružnejšie sieťovina. Jednoduchá montáž sa samolepiacim suchým zipsom - sieť ľahko vtlačíte do háči... Zobraziť celý popis »


Výrobca: TESA
Model: 55918-00021-00

Popis

Tesa® sieť proti hmyzu COMFORT zabraňuje prieniku hmyzu cez veľké francúzske okná. Odolnejšie a pružnejšie sieťovina. Jednoduchá montáž sa samolepiacim suchým zipsom - sieť ľahko vtlačíte do háčikov suchého zipsu. Ľahko a čisto zastrihnete na potrebnú veľkosť. Bezproblémové otváranie a zatváranie okien. Povrch pre nalepenie musí byť dokonale čistý a odmastený. Samolepiace suchý zips je odstrániteľný bez zanechania stôp lepidla - využíva technológiu lepidlá pre jednoduché odstránenie. Balenie obsahuje popri kotúče samolepiaceho suchého zipsu tiež prítlačnú špachtľu pre zatlačenie sieťoviny.
Akú vybrať farbu siete? Objem svetla prenikajúceho čiernou i bielou sieťou je úplne rovnaký! Antracitová sieť je oproti bielej v okne takmer neviditeľná! Nemusíte sa obávať straty svetla v izbe. Biela sieť je vhodná pre použitie predovšetkým tam, kde chcete zabrániť zvedavým pohľadom zvonka - napr. V prízemných oknách. Biela farba spôsobuje odraz svetelných lúčov a teda chráni nielen proti hmyzu, ale aj proti nežiadúcim pohľadom.

Jednoduchá inštalácia vďaka samolepiacemu pásku suchého zipsu.
Odstrániteľné bez zanechania stôp lepidla - samolepiace suchý zips využíva technológiu lepidla pre jednoduché odstránenie.
Balenie obsahuje popri kotúče samolepiaceho suchého zipsu tiež prítlačnú špachtľu pre správne priľnutie k rámu okna.
Možno prať na 30 ° C.
Farba siete: antracitová
Veľkosť: 1,2 m x 2,4 m.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk