BIO-P5 Biologický prípravok do jazierka, 50g
BIO-P5 Biologický prípravok do jazierka, 50g

BIO-P5 Biologický prípravok do jazierka, 50g

BIOPROSPECT BIO-P5 Biologický prípravok do jazierka, 50g Popis: Biologický prípravok určený na zamedzenie tvorby nežiadúcich rias a na prečistenie vody. Je unikátny tým, že podporuje rast rýb. P... Zobraziť celý popis »


Výrobca: BIOPROSPECT
Model: 56964

Popis

BIOPROSPECT BIO-P5 Biologický prípravok do jazierka, 50g

Popis:
Biologický prípravok určený na zamedzenie tvorby nežiadúcich rias a na prečistenie vody. Je unikátny tým, že podporuje rast rýb. Prípravok účinne rozkladá nečistoty organického pôvodu. Týmto sa obmedzia živiny pre rast a tvorbu rias a likviduje sa zápach spojený s ich výskytom.
Ďalej zabraňuje tvorbe organických usadenín na dne jazierka, likviduje rybie výkaly, zvyšky odumretých rastlín a prejasňuje vodu. Efekt bakteriálneho účinku nastáva postupne a je dlhodobý.
Je neškodný pre vodné organizmy, nastavuje biologickú rovnováhu a je šetrný k životnému prostrediu. Prípravok je vhodné používať po celý rok.
Využitie: - pre jazierka a ostatné podobné vodné plochy - k naštartovaniu jazierka a biologických filtrácií - k podpore rastu rýb.

Návod na použitie:
Mesačná dávka pre jazierko s veľkosťou do 10m3 je 50g.
Pri silne znečisteného jazierka odporúčame dávkovať 1x za 14dní. Pravidelné dávkovanie zaistí bezproblémový a nezapáchajúci stav jazierka.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk