VODNÁŘ Klinik do jazierka, 3l
VODNÁŘ Klinik do jazierka, 3l

VODNÁŘ Klinik do jazierka, 3l

VODNÁŘ Klinik do jazierka, 3l Veterinárny prípravok KLINIK účinkuje antiparazitické (Ichtyophtyrius, Ichtyobodo, Piscinoodinium, Chilodonella), antibakteriálne a antimykoticky. Prípravok KLINIK... Zobraziť celý popis »


Model: 780140003

Popis

VODNÁŘ Klinik do jazierka, 3l

Veterinárny prípravok KLINIK účinkuje antiparazitické (Ichtyophtyrius, Ichtyobodo, Piscinoodinium, Chilodonella), antibakteriálne a antimykoticky. Prípravok KLINIK ako širokospektrálny liečivo sa aplikuje pri celkovej apatii rýb, nechutenstvo, viditeľnému zahlienenie alebo povlaku na povrchu tela, pri trení rýb o fóliu a kamene, atď.

Ďalej sa KLINIK používa ako prevencia chorobám z jari či pri vysadení nových rýb. KLINIK je zakázané používať na ošetrenie rýb, lariev či ikier určených pre produkciu potravín. Návod na použitie: Pred použitím fľašu pretrepať. Liečebná kúra by mala trvať minimálne 9 dní.

Prvý deň aplikujte 50ml kliniku na každých 1000 litrov jazierkovej vody, potom každý tretí deň polovičnú dávku teda 25ml na každých 1000 litrov jazierkovej vody.
Prípravok rozmiešajte v plastovom vedre (1:20) s vodou z jazierka a zaistite rovnomerné premiešanie v celom objeme jazierka.
Pri použití liečivá vypnite UV lampu a vzduchujte vodu v jazierku. KLINIK sa časom z prostredia odbúra. Svetelná expozícia tento proces výrazne urýchľuje. Taktiež aplikácia aktívneho uhlia do filtračného systému urýchli odbúranie terapeutika z vodného prostredia. Pri závažných problémoch rýb, najmä u originálnych japonských KOI konzultujte diagnostiku a následnú medikácii s veterinárnym lekárom.

Vlastnosti: Prípravok KLINIK pri správnej aplikácii nepôsobí negatívne na vodné biotop, dodržujte presné dávkovanie.

TIP! Po ukončení liečebnej kúry doporučujeme aplikácii prípravku BAENZY- sezóna a BIOSOIL.

ilustračné foto

Dokumenty

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk