AgroBio Vláknité riasy v jazierku - 1 kg 009037
AgroBio Vláknité riasy v jazierku - 1 kg 009037

AgroBio Vláknité riasy v jazierku - 1 kg 009037

AgroBio Vláknité riasy v jazierku - 1 kg 009037 Zlepšuje kvalitu vody v niekoľkých minútach. Prípravok so širokým spektrom účinnosti pre zvýšenie kvality vody, určený pre všetky typy záhradných ... Zobraziť celý popis »


Výrobca: AgroBio
Model: 009037

Popis

AgroBio Vláknité riasy v jazierku - 1 kg 009037

Zlepšuje kvalitu vody v niekoľkých minútach. Prípravok so širokým spektrom účinnosti pre zvýšenie kvality vody, určený pre všetky typy záhradných jazierok. Poskytuje rýchlu pomoc pri likvidácii vláknitých rias a vyplavuje organické usadeniny na hladinu. Podporuje a urýchľuje rozklad organických nečistôt. Dodáva ku dnu jazierka potrebný kyslík. Pri včasnej aplikácii lieku predídete mnohým klasickým problémom v jazierku a vytvoríte ideálne podmienky pre zdravé ryby, nádherné rastliny a priezračne čistú vodu.


Oblasť použitia:
Jazierka - Vláknité riasy - 100 g / 1 m3 - Použitie - apríl, máj, jún, júl, august, september
Poznámka: Prípravok používajte pri pH vody v rozmedzí hodnôt 7-8. Aplikujte počas slnečných dní s teplotou nad 10 ° C. Prípravok naberte špachtľou, lyžicou alebo iným vhodným nástrojom a posypte ním hladinu záhradného jazierka. Prípravok po aplikácii postupne klesá a čistí vodu i dno. Po 1-2 hodinách pôsobenia odoberte pomocou sita z hladiny vyplavené usadeniny. V prípade potreby postup opakujte po 7-10 dňoch. Prípravok používajte 3x ročne (jar, leto, jeseň) pre čistenie jazierka. Odporúčaná dávka je 100 g prípravku na 1 m3 vody. V zime je možné prípravok využiť pre zazimovanie jazierka, alebo pre dodanie kyslíka pod ľad a zlepšenie fitnes rýb. Nikdy neprekračujte odporúčané dávkovanie.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk