GARDENA dámsky rýľ Terraline, rukoväť D, 3772-24
GARDENA dámsky rýľ Terraline, rukoväť D, 3772-24 GARDENA dámsky rýľ Terraline, rukoväť D, 3772-24 GARDENA dámsky rýľ Terraline, rukoväť D, 3772-24

GARDENA dámsky rýľ Terraline, rukoväť D, 3772-24

GARDENA dámsky rýľ Terraline, rukoväť D 3772-24 GARDENA dámsky rýľ Terraline ™ je rýľ, ktorý zaručuje pohodlnú a bezpečnú prácu pri rytie, kopanie, kyprenie a presádzanie. Extra široká a ergonom... Zobraziť celý popis »


Model: 3772-24

Popis

GARDENA dámsky rýľ Terraline, rukoväť D 3772-24

GARDENA dámsky rýľ Terraline ™ je rýľ, ktorý zaručuje pohodlnú a bezpečnú prácu pri rytie, kopanie, kyprenie a presádzanie. Extra široká a ergonomicky tvarovaná rukoväť v tvare písmena D s prvkami z mäkčeného plastu predovšetkým pre pohodlné držanie oboma rukami. Rytie je tým oveľa jednoduchšie. Extra veľká stúpačky so širokým okrajom umožňujú dobré pôsobenia sily a znižujú riziko zranenia pri neúmyselnom skĺznutiu. Ďalšie plus dámskeho rýle Terraline ™ je tlmič nárazov Softec ™, ktorý je veľmi šetrný ku kĺbom a bol prihlásený na patentovanie. Spätný náraz pri rytie je znížený, napr keď narazíte na kameň alebo na silný koreň. Tvar rukoväte je tiež ideálny: profil rukoväte v tvare kvapky zaisťuje, že sa rukoväť dobre drží a zabraňuje nežiaducemu skĺzavaniu. Plastová objímka na rukoväti izoluje od chladu, zaisťuje protišmykovú manipuláciu a je s príjemná práca. Optimálny uhol násady a nástroje garantuje ergonomickú prácu. Rýľ je vyrobený z odolnej, tvrdené kvalitnej ocele s vysoko kvalitnou povrchovou úpravou. Celková dĺžka rýle je 113 cm. Vysoká kvalita znamená dlhú životnosť.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk