Grass Prípravok proti machu 10 kg v vedre 1206037
Grass Prípravok proti machu 10 kg v vedre 1206037

Grass Prípravok proti machu 10 kg v vedre 1206037

Forestina Grass Prípravok proti machu 10 kg v vedre 1206037 Popis produktu: Špeciálny organicko-minerálne prostriedok proti machu Grass je určený na údržbu trávnikov s nežiaducim výskytom machu.... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 1206037

Popis

Forestina Grass Prípravok proti machu 10 kg v vedre 1206037

Popis produktu:
Špeciálny organicko-minerálne prostriedok proti machu Grass je určený na údržbu trávnikov s nežiaducim výskytom machu. Dôležitým prvkom obsiahnutým v prípravku je železo, ktoré má hlavnú zásluhu na vymiznutí machu z trávnikov. Toto železo môže ale spôsobiť hnedé škvrny na dlažbách a chodníkoch. Dôrazne teda doporučujeme dbať pri aplikácii na zvýšenú pozornosť, aby sa prípravok dostal iba na miesto určenia. Ak sa aj cez to prípravok dostane mimo trávnika na spevnené plochy, je potrebné ho bezodkladne odstrániť. Živiny obsiahnuté v prípravku pôsobí iba krátko po aplikácii, preto odporúčame výživu trávnika doplniť špeciálnym trávnikovým hnojivom EXPERT.
Charakteristika:
Pomocný rastlinný prípravok NK + (Mg + Fe)
0,5% N + 1,2% K2O + (1,2 + 3)
Použitie a dávkovanie:
Grass Prípravok proti machu aplikujeme ručne alebo pomocou aplikačného vozíka rovnomerne na pokosený trávnik v základnej dávke 50 g na 1 m2. Jeho jedinečné zloženie a jemná granulácia umožňujú bezproblémovú, rovnomernú aplikáciu. V prípade väčšej potreby odstránenia machu uvedenú dávku zdvojnásobíme. Po niekoľkých dňoch je potrebné vyschnutý mach odstrániť hrabľami a lysiny dosiať trávnym semenom. Grass Prípravok proti machu použijeme na jar a aplikáciu opakujeme podľa potreby najlepšie po 3 - 5 mesiacoch.
Balenie 5 kg vystačí cca na 100 m2 trávniku.
Hlavné termíny pre aplikáciu:
marec, apríl, máj, jún, júl, august
Upozornenie:
Tieto údaje sú len informatívne. Predajca neručí za škody spôsobené nesprávnym použitím prípravku.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk