Hoštický substrát pre trávniky 40l
Hoštický substrát pre trávniky 40l

Hoštický substrát pre trávniky 40l

Hoštický substrát pre trávniky je pripravený zo zmesi vytriedení svetlé a tmavé rašeliny, kvalitného vytriedeného kompostu, preosiateho jemne triedeného kremičitého piesku, minerálneho viaczložko... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 8873

Popis

Hoštický substrát pre trávniky je pripravený zo zmesi vytriedení svetlé a tmavé rašeliny, kvalitného vytriedeného kompostu, preosiateho jemne triedeného kremičitého piesku, minerálneho viaczložkového hnojivá EXPERT Plus (NPK 15-5-5 + 2 MgO + 14S + 0,5Fe) a vododržné zložky (pôdneho kondicionéru). Vododržná zložka má schopnosť viazať vodu v case jej nadbytku (dažďove zrážky, závlaha) a potom ju postupne uvoľňovať rastlinám. Tým sa zlepšuje využitie vody zo závlahy (dažďových zrážok). Prítomnost vododržné zložky pomáha zaistiť dostatok vlahy, ktorá je nevyhnutná pre zdarné klíčenie trávneho osiva a vzchádzanie mladých rastlín.

Použitie:
Hoštický substrát pre trávniky je vhodný na použitie predovšetkým pri zakladaní nových trávnych plôch, ale aj pri opravách, obnovách a dosiatiu existujúcich trávnikov.

ilustračné foto

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk