Forestina Profík Proparený substrát pre výsev a množenie 15l
Forestina Profík Proparený substrát pre výsev a množenie 15l

Forestina Profík Proparený substrát pre výsev a množenie 15l

Špeciálna jemná zmes vytriedenej svetlej a tmavé rašeliny, odľahčená perlitom. Hnojivo so základnými i stopovými prvkami šetrne sterilizovaný Neobsahuje plesne a huby, klíčivé semená, pôdne škodc... Zobraziť celý popis »


Výrobca: FORESTINA
Model: 24900080

Popis

Špeciálna jemná
zmes vytriedenej svetlej a tmavé rašeliny, odľahčená perlitom.
Hnojivo so základnými i stopovými prvkami
šetrne sterilizovaný
Neobsahuje plesne a huby, klíčivé semená, pôdne škodca
Jedná sa o kvalitné, jemný substrát, ktorý je proparený tým pádom sú zničené všetky klíčivé semená a substrát je zbavený všetkých možných škodcov a húb.
Je vhodný ako na siatie semien. Má mimoriadne jemnú štruktúru a vďaka špeciálnej technológii preparovanie počas výroby zaručuje nižšie riziko výskytu semien burín, pôvodcov ochorení rastlín a pôdnych škodcov. Preparovanie substrátu je významný preventívny prvok v ochrane sadeníc a sadeníc pred uvedenými skupinami škodlivých organizmov. Zároveň takto upravený substrát má priaznivý vplyv na klíčenie výsevu a zakoreňovanie odrezkov. Substrát je navyše obohatený hnojivom so základnými i stopovými živinami.

ilustračné foto

Pred použitím si prečítajte údaje na obale a pripojené informácie o prípravku. Produkt je klasifikovaný ako nebezpečný podľa nariadenia 1272/2008 CLP.

Recenzia (0)

Napísať recenziu

Poznámka: HTML nie je preložené!

Hodnotenie: Zlé           Dobré

Opište kód z obrázku:



© 2007 - 2024 StavbaEU.sk